Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Tev par to nekas nav jāzin'" nakts laikā nokļūst 177 kilometru attālumā

EasyGet.lv, 15.12.2011. 10:01

Grupas „Willow Farm" pirmā albuma CD formātā prezentācijas laikā 10. decembra vakarā 13 baltos hēlija balonos iesietais un vējā debesīs laistais albums „Tev par to nekas nav jāzin'" ir atradies. Disku 11. decembrī ap pusdienas laiku atradusi 12 gadus vecā Gerda Vilāne. Vienas nakts laikā disks aizpūsts no Liepājas līdz... Olainei, informē „Willow Farm" menedžeris Edgars Džiguns.
„Tev par to nekas nav jāzin'" nakts laikā nokļūst 177 kilometru attālumā

Ja pieņem, ka vējš balonos iesieto disku pūtis pa taisnu līniju, tad albums „Tev par to nekas nav jāzin'" aiceļojis 177 kilometrus. Kā „Willow Farm" pastāstīja diska atradēja Gerda Vilāne, kokos aizķērušos baltus balonus viņa pamanījusi, pastaigājoties Uzvaras līduma apkaimē pie Olaines.

Kad baloni dabūti lejā, izrādījies, ka tie ir tieši tie paši, kuros „Willow Farm" iepriekšējās dienas vakarā bija iesējuši savu jauno albumu un palaiduši gaisā no Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Zvaigžņu dārza".

„Atradu un uzreiz nesu tētim parādīt. Viņš arī bija tas, kurš zvanīja Emīlam svētdien," pastāstīja Gerda Vilāne. „Klausījāmies un mums patika. Arī man patika. Interesantas dziesmas."

Jāpiebilst, ka albums „Tev par to nekas nav jāzin'" gaisā un vēlāk kokos pie Olaines nenonāca nejauši. Grupas „Willow Farm" dalībnieki, bīstoties un cienot Dabas spēku, nolēma jauno disku veltīt arī četriem dabas pamatelementiem.

Vēl pirms prezentācijas vakara viens disks tika sadedzināts (uguns), otrs aprakts vietā, kur, domājams, kādreiz taps koncertzāle Liepājā (zeme), trešais nodots kuģa „Kristināns Dāls" pārstāvim Robertam Streičam, kurš konteineri ar disku un vēsti atradējam iemetīs jūrā (ūdens). Ceturtais CD, kā jau minēts, svinību vakarā tika palaists debesīs (gaiss).

Vairāk par diska veltīšanu pamatelementiem iespējams aplūkot šeit – www.willowfarm.lv/pamatelementi

Foto: „Willow Farms". Foto (c)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV