Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Koris "Sōla" aicina uz Ziemassvētku koncertu

EasyGet.lv, 16.12.2011. 09:35

17. decembrī plkst. 17:00 Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā, Brīvības ielā 119, Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris "Sōla" aicina uz savu 13. dzimšanas dienas un Ziemassvētku koncertu "Apsniegošā pilsēta", informē Ilze Tormane.
Koris "Sōla" aicina uz Ziemassvētku koncertu

"Koris šogad svinēs saprātīga pusaudža vecumu – 13 gadus. Tas ir laiks, kad viss ir jāpaspēj, jāizmēģina un jāsteidz iepazīt sarežģītā pasaule. To arī darām, jo kopš jaunās sezonas sākuma katru mēnesi sniedzam pa koncertam. Šī decembra jubilejas koncerta uzdevums ir atnest sniegu arī mūsu pilsētā, saklausīt Ziemassvētkus un gatavoties lielajam svētku brīnumam," komentē kora mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons.

Koncertā koris "Sōla" Ziemassvētku sajūtu un sniegu mēģinās pievilināt, atskaņojot O. Mesiāna, J. Brāmsa, P. Vaska, R. Dubras, V. Pūces un citu komponistu skaņdarbus, kas piestāv Ziemassvētku gaidīšanas laikam.

Ieeja koncertā par ziedojumiem.

Koris "Sōla" ir dibināts 1998. gadā, un to vada kora mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons un diriģenti Kaspars Vēvers un Rūdolfs Bacāns. Diriģentu vadībā koris ik sezonu sniedz desmitiem koncertu gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

Foto: Koris "Sōla". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV