Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Muravejs un grupa Keksi ielūdz uz ikgadējo Muzikālo skudrupūzni

EasyGet.lv, 16.12.2011. 12:01

Rokenrola grupa Keksi aicina draugus un pielūdzējus uz tradicionālo Muzikālo skudrupūzni Kongresu namā 2. janvārī plkst. 19:00, kā arī uzsāk koncerttūri pa Latviju, informē grupas menedžeris Rafails Balkins. Koncerta apmeklētāji dzirdēs jaunu programmu, kura radusies lieliskas sadarbības rezultātā ar nepārspējamo lietuviešu dziedātāju Aļģirdu Šuminsku.
Muravejs un grupa Keksi ielūdz uz ikgadējo Muzikālo skudrupūzni

Grupu vada leģendārais Latvijas muzikants Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds „Muravejs" radies ne jau tikai tādēļ, ka viņu vizuāli varētu līdzināties skudrai, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības, un viņš kā skudra var naktīm negulēt, lai realizētu savas ieceres. Muravejs ir zināms teju katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.

Nav noslēpums, ka šis tradicionālais muzikālais pasākums sakrīt ar Aleksandra dzimšanas dienu, kuru viņš vienmēr sagaida ar saviem draugiem – muzikantiem uz skatuves. Šāda veida koncerts notiek tikai reizi gadā, un kā likums, pulcē daudzus īstas dzīvās mūzikas cienītājus.

Grupa ar savu muzikālo programmu jau saņēmusi plašu publikas atzinību kā viena no labākajām Rock & Roll grupām Baltijā.

Koncertā par jautrību rūpēsies Andris Freidenfelds.

Ar šo koncertu Grupa Keksi uzsāk savu tūri pa Latviju. Aicinām apmeklēt koncertus:

6. janvārī – Liepājā
7. janvārī – Cēsīs
13. janvārī – Ventspilī

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīze" kasēs.

Koncertus atbalsta: Radio SWH un radio SWH+, avīzes Subbota un Čas; portāls Apollo.lv un uzziņu dienests 1188.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV