Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

RTU aicina uz grupas "Iļģi" koncertu

EasyGet.lv, 19.12.2011. 13:22 | komentāri (1)

Ieskandinot Ziemassvētkus, otrdien, 20. decembrī, plkst. 19:00 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Lielajā zālē, Rīgā, Kaļķu ielā 1, notiks postfolkloras grupas "Iļģi" svētku koncerts, informē RTU Starptautisko un sabiedrisko attiecību departamenta projektu vadītājs Ēriks Badamšins.
RTU aicina uz grupas "Iļģi" koncertu

Grupas "Iļģi" ģimenēm veltītais koncerts kļuvis par vienu no RTU Ziemassvētku tradīcijām. Ziemassvētku koncerts, tāpat kā katru gadu, tradicionāli notiks ar Zanes Šmites piedalīšanos.

Pēc koncerta plkst. 20:00 gaidāma ar vakarēšanu un rotaļām sāksies šī gada pēdējais "3 x 3" danču vakars, kuru ievadīs RTU postfolka grupa "Vecpilsētas dziedātāji" un Rīgas Danču klubs. Dančus spēlēs Ilga Reizniece, Andris Davidons, Mārtiņš Linde un Kristaps Strods.

Īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem - lielie varēs piedalīties dančos, bet mazākie prieku atradīs radošajās darbnīcās, iemācoties izveidot rotājumus eglītei vai mīļu apsveikumu savai mammai un tētim.

Ieeja: bērniem Ls 1, skolēniem un studentiem Ls 2, pieaugušajiem Ls 3.

Foto: Iļģi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV