Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Mikus Straume un draugi muzicēs "Takā"

EasyGet.lv, 19.12.2011. 17:12

Pirmssvētku mieram un priekam kafejnīca "Taka" ir sagādājusi īpašu dāvanu – dziesminieka Mikus Straumes ziemas koncertu 20. decembrī ap plkst. 20:10, informē kafejnīcas pārstāve Alise Ziemule. Koncertā kanēs labsirdīgas orģinālmelodijas ģitāras pavadījumā, kas brīžiem mijiedarbosies ar citiem instrumentiem – te flautu, ukuleli, kalimbu, te mutes harmonikām, pašgatavotu hank drum un pat zāģi.
Mikus Straume un draugi muzicēs "Takā"

„Dziesmas, kas necenšas pārkliegt. Tās vienkārši ir un vilina ieklausīties. Tādēļ ar tīru sirdsapziņu varu apgalvot, ka ikviens, kam tās ir saistošas, ir mans draugs. Jo draugs jau ir tas, ko satiekot tu jūti, ka esi saticis daļu no sevis. Un pēkšņi tik Patiesi izklausās šķietami pretrunīgie vārdi: Tevi satiekot ir sajūta, ka satieku Sevi, sevi nesatiekot.

Sevi, sevi nesatiekot, visbiežāk satieku, kad, izpildot dziesmas pats kļūstu tām par viskvēlāko klausītāju," stāsta Mikus Straume.

Noskaņai: http://www.draugiem.lv/mikusstraume/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV