Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Keksi" janvārī uz Liepāju vedīs muzikālu skudrupūzni

EasyGet.lv, 20.12.2011. 09:58

6. janvārī plkst. 19:00 Liepājas Olimpiskais centra (LOC) Rožu zālē norisināsies rokenrola grupas „Keksi" ikgadējais muzikālais skudrupūznis. Koncertā apmeklētājiem tiks prezentēta jauna koncertprogramma, kas tapusi, sadarbojoties ar nepārspējamo lietuviešu dziedātāju Aļģirdu Šuminsku, informē LOC kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš.
"Keksi" janvārī uz Liepāju vedīs muzikālu skudrupūzni

Grupu „Keksi" vada leģendārais Latvijas mūziķis Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds ir „Muravejs", ne jau tādēļ, ka viņu vizuāli varētu salīdzināt ar skudru, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības. Viņš kā skudra var naktīm negulēt, lai realizētu savas ieceres. „Muravejs" ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas „Biļešu paradīzes" kasēs un internetā (www.bilesuparadize.lv), kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļešu cenas - no Ls 5,-.

Foto: Grupa Keksi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV