Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dziesmu vakarā sadziedāsies Vilnis Punka un Sintija Grava

EasyGet.lv, 21.12.2011. 10:05

Trešdien, 28. decembrī plkst. 20:00 Teātra bārā, Lāčplēša ielā 26, Rīgā, gaidāms dziesmu vakars „Pār tevi gaisma spīd", kurā gaišās svētku sajūtās dziedās un spēlēs dziesminieki Vilnis Punka un Sintija Grava, informē Inese Sērdiene.
Dziesmu vakarā sadziedāsies Vilnis Punka un Sintija Grava

Vilnis Punka pārsteidz ar savu ģitārspēli un komponista radošumu. Dziesminieks raksta mūziku jau kopš astoņdesmitajiem gadiem, radot romantiskas un liriskas dziesmas ar izsmalcinātu aranžējumu. Kā stāsta dziesminieks, ikvienā dziesmā ir jūtams „kluss Dieva pieskāriens".

Dziesminiece Sintija Grava ikdienā nodarbojas ar ģitārspēles pasniegšanu jauniešiem Rīgā centrā „Kurzeme", kur viņa vada vokāli instrumentālo ansambli „Vējš". Šajā dziesmu vakarā Teātra bārā būs viena no retajām izdevībām dzirdēt S. Gravu spēlējam savas autordziesmas. Dziesminiece raksta mūziku, dzied un spēlē par godu Dievam. Viņas dziesmās ir tā gaisma un tas vieglums, ko spēj radīt tikai augstākiem spēkiem veltīta mūzika.

Vairāk par abiem dziesminiekiem lasiet Austras biedrības mājaslapā.

Ieeja koncertā - par ziedojumiem.

Dziesmu vakari – latviešu dziesminieku tikšanās ar klausītājiem – notiek katru otro trešdienu plkst. 20 Teātra bāra (Lāčplēša ielā 26) jaunajā zālē.

Dziesmu vakarus rīko Teātra bārs sadarbībā ar Austras biedrību.

Teātra bārs (http://www.teatrabars.lv/bars) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

Austras biedrība (http://www.austrasbiedriba.lv) dibināta 2008. gada martā, un tās pamatdarbība saistīta ar Latvijas folkmūziķu, bardu jeb dziesminieku darbības veicināšanu un popularizēšanu, koncertu un festivālu rīkošanu, kā arī izdevējdarbību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV