Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bufete no 2011. gada atvadīsies ar 11 ballītēm pēc kārtas

EasyGet.lv, 21.12.2011. 10:10

Gada izskaņā kokteiļbārs Red Sun Buffet, Liepājā, Pasta ielā 2, svētku svinētājus iepriecinās ar 11 NON – STOP ballītēm, kas sāksies jau šovakarun turpināsies līdz pat Jaunā gada sagaidīšanai 31. decembrī, informē Laura Stūrīte.
Bufete no 2011. gada atvadīsies ar 11 ballītēm pēc kārtas

Šodien ballīšu non-stop sāksies ar hip hop mākslinieku Kurta un Saules uzstāšanos. Piektdien, 23. decembri, bufetē ieradīsies vēl viena Latvijā ļoti populāra elektro–hipstera GACHO oficiālais dīdžejs - DJ Get Dizzy, kurš liepājniekiem zināms kopš vasaras neaizmirstamākā GACHO koncerta Summer Sound 2011 festivālā. Kā sola pats mākslinieks, arī ballīte bufetē būšot neaizmirstama: „Esmu sagatavojis īpašu dāvanu liepājniekiem – speciāli izmeklētu setu un muzikālos pārsteigumus visas nakts garumā. Ķeršos arī pie mikrofona un likšu lietā savas MC / Hype-Man prasmes."

Lai pēc svinībām ar ģimeni, būtu iespēja svētkus nosvinēt ar draugiem, bufete strādās arī Ziemassvētku vakarā – 24. decembrī. 28. decembrī savukārt gaidīti visi, kuri vakaru vēlas pavadīt humorpilnā gaisotnē. Kokteiļbārā viesosies dziedātājs un dīdžejs ROBERTS GOBZIŅŠ, kurš Latvijas mūzikā „atzīmējies" ar dziesmām „Man saujā benzīns", „Vilkam govs nokoda kāju", „Aka - aka", „Resnie putni" u.c.

Arī Jaunā gada sagaidīšana būs īpašās noskaņās - Carnaval à Paris. Parīzes šarms, koķetērijas un noslēpumainība, kas slēpjas aiz karnevāla maskām. Atvērts būs bufetes otrs stāvs. Tiesa gan, tikai tiem, kuri laikus būs rezervējuši vietas pie galdiņiem (tālr. 25858580). Par mūziku Jaunā gada svinībās rūpēsies viens no Latvijas talantīgākajiem dīdžejiem – DJ RUDD, kurš šobrīd strādā pie grupas Astro'n'Out jaunā studijas albuma, māca jaunos dīdžejus privātajā mūzikas skolā "Ritma Institūts" un spēlē Latvijas lielākajos klubos un festivālos. Pazīstams arī Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Austrijas un ASV nakts dzīves cienītājiem. Vecgada vakarā gan jārēķinās ar ieejams maksu. Tiesa gan, ļoti demokrātisku – 3Ls. Savukārt Čili Pica un Red Sun Buffet Draugu kartes īpašniekiem, kā arī ISIC lietotājiem un SEB Studentu bankas klientiem – ieeja 2 Ls. Padomāts arī par īpašu piedāvājumu viesiem no citām pilsētām, kuri Jauno gadu vēlas sagaidīt Liepājā. Sadarbībā ar viesnīcu Līva ir ispējams rezervēt numuriņus par īpašām Red Sun Buffet draugu cenām. Atliek vien atrast paroli mājas lapā www.redsunbuffet.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV