Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā "Nabaklab" notiks „NABAKLAB kāzas"

EasyGet.lv, 21.12.2011. 13:32

Pēc vairāku kluba apmeklētāju lūgumu dažādos sociālajos portālos 23. decembra vakarā klubā "Nabaklab" notiks pasākums „NABAKLAB kāzas", informē kluba komnada.

Pasākuma formāts ir brīvi interpretējams un kāzas atzīmēt varēs gan savā starpā, gan precoties ar NABAKLAB pie īpaši šim vakaram gatavota altāra, tā iegūstot dažādas pārsteiguma balvas un iespēju piedalīties īpašās kluba akcijās un atrakcijās.

Par 23. decembra muzikālo formātu gādās rock'n'roll un rockabilly spēlējošā grupa „Čehols" un mūziķis Arvīds Cellers, kura priekšnesums vienmēr ir īpaši svētki visiem, kas šo kolorīto dziedātāju atceras kopš viņa atrašanās raidījuma „Radio Lāga" un radio NABA topos.

Otrā kluba zālē par mūziku gādās DJ SKagris ar rocksteady, ska un bossanova dejām.

Piektdienas vakara pasākums sāksies plkst. 21:00 un ieejas maksa nebūs jāmaksā tiem, kas uz kāzām nāks atbilstoši ģērbušies – kāzu tērpos, uzvalkos, vakarkleitās, smokingos un citā svinīgā apģērbā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV