Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Nopērkamas biļetes uz Goran Gora koncertu Rīgas Domā

EasyGet.lv, 22.12.2011. 09:09

Rīgas Doma kasē un www.ekase.lv ir pieejamas biļetes uz dziesminieka Goran Gora koncertu Rīgas Doma baznīcā 21. februārī. Uzstāšanās paredzēta kā tikko iznākušā albuma "Hold Me Close When It Comes" pirmais koncertatskaņojums.
Nopērkamas biļetes uz Goran Gora koncertu Rīgas Domā

Koncerta organizatori vēlas informēt, ka sēdvietas koncertā netiks numurētas un visu biļešu cena būs vienāda. Tiem, kuri uztraucas par redzamību koncerta laikā, organizatori vēlas teikt, ka koncerts paredzēts nevis kā klasisks koncerts ar skatuvi, bet gan – mūziķi atradīsies savdabīgā gaismas kamolā, vislielāko uzsvaru liekot uz mūziku un tās baudīšanu, nevis vizuāliem efektiem. Tā kā biļešu skaits ir ierobežots, klausītāji tiek aicināti biļetes iegādāties savlaicīgi.

Jau iepriekš ticis ziņots, ka dziesminieks Goran Gora 15.decembrī izdeva savu trešo abumu "Hold Me Close When It Comes", kas no iepriekšējiem mūziķa albumiem atšķiras ar akustisko, mierīgo noskaņu, tajā pat laikā skanot dinamiski un dzīvi. Daļa dziesminieka klausītāju šo albumu jau nodēvējuši par mūziķa labāko veikumu.

Koncertā Rīgas Domā trešais albums tiks atskaņots pilnībā, kā arī skanēs labākās dziesmas no mūziķa pirmajiem diviem albumiem. Kopā ar Goran Gora uz skatuves kāps pieci viesmūziķi, koncerta organizēšanā iesaistīta aptuveni 20 cilvēku liela komanda.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Rīgas Doma kasē un http://www.ekase.lv.

Vairāk informācijas:
http://www.gorangora.com
http://www.ekase.lv
http://www.mansdoms.lv

Foto: Goran Gora. Foto (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV