Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sākas biļešu pārdošana uz festivālu "Laba Daba 2012"

EasyGet.lv, 23.12.2011. 10:17

Laba Daba ir starptautisks mūzikas festivāls, kas norisināsies jau pēc septiņiem mēnešiem un dažām dienām un arī šoreiz tas solās būt piesātināts ar jaukām un patīkamām emocijām un dažādu labu mūziku.
Sākas biļešu pārdošana uz festivālu "Laba Daba 2012"

Biļetes no šodienas ir pieejamas Biļešu servisa kasēs, un līdz 31. janvārim tās būs pieejamas par īpašām cenām. Uz visām festivāla dienām biļete nopērkama par Ls 12,00, savukārt grupas biļete 5 personām par - Ls 55,00. Festivāla jaunums ir draudzīgs piedāvājums pusaudžiem no 12 līdz 18 gadiem par Ls 10,00 un šī cena paliks nemainīga. Bērniem līdz 12 gadiem ieeja arī šogad būs bez maksas, informē pasākumu aģentūras "Pareizā ķīmija" pārstāve Oksana Apsīte.

Festivāls norisināsies no 3. līdz 5. augustam un norises vieta būs nemainīga - Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.

Kopumā festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folks, roks, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm.

Grupas tiks izziņotas 2012. gada sākumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV