Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ziemassvētkos Sv. Jāņa baznīcā izskanēs Jāņa Lūsēna koncertprogrammas

EasyGet.lv, 23.12.2011. 11:09

25. decembrī Sv Jāņa baznīcā izskanēs Jāņa Lūsēna klausītāju iemīļotā koncertprogramma „Mazu brīdi pirms..." ar latviešu dzejnieku vārdiem. Koncertprogramma guvusi klausītāju patiesu mīlestību, un tā no jauna aicina klausītājus tikties gada nogalē, pirmajos Ziemassvētkos. Koncertā dziesmas izpildīs Kristīne Zadovska un Ingus Pētersons, muzikālo pavadījumu atskaņos mūziķu grupa Jāņa Lūsēna vadībā.
Ziemassvētkos Sv. Jāņa baznīcā izskanēs Jāņa Lūsēna koncertprogrammas

Pirms trim gadiem komponists aizsāka tradīciju - rakstot un atskaņojot vokālo kamermūziku ciklus ar latviešu dzejnieku vārdiem. Tapuši koncertu cikli „Zelta sirds" ar Kārļa Skalbes dzeju un „ Tas vārds" ar Aspazijas vārdiem.

Savukārt jau otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī Sv. Jāņa baznīcā klausītāji aicināti apmeklēt un ļauties mūzikas spēkam un valdzinājumam koncertā „Tas vārds". Koncertā izskanēs Jāņa Lūsēna skaņdarbi ar Aspazijas dzeju, un neierastā mūzikas instrumentu spēles savienojumā kontrtenors Sergejs Jēgers veidos mistērijas pilnu ceļojumu Aspazijas dzejas pasaulē, atklājot tās pirmatnīgo un duālo valdzinājumu komponista radītajā mūzikā. Tajā dzirdēsim mūziķus: Ievu Šablovsku - arfa, Kasparu Grigali - sitamie instrumenti, Jāni Lūsēnu jaunāko - basa ģitāra, Maritu Bērziņu - akordeons un programmas autoru Jāni Lūsēnu - taustiņinstrumenti un perkusijas.

Biļetes pieejamas „Biļešu paradīze" kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV