Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„OKartes Skatuve" Lielkoncerts Liepājā jau rīt

EasyGet.lv, 27.12.2011. 13:27

28. decembrī plkst. 19:00 Liepājas Olimpiskā centra Arēnā uz skatuves kāps LMK un LNT šova „OKartes Skatuve" dalībnieki, lai vienā koncertā izpildītu visus lielākos šova hītu, informē Aigars Kārkliņš.
„OKartes Skatuve" Lielkoncerts Liepājā jau rīt

Koncertā grupas izpildīs savus lielākos šovā „OKartes Skatuve" tapušos hītus, koncertu atklās grupa „4Vēji" ar savu šova fināla hītu „Nāc man līdzi", bet to noslēgs šova uzvarētāji grupa „Jātnieki"! Koncertā skanēs tādi hīti kā Zvaigņu zagļu „Uguns kā gaiss", grupas nu un radītā šova neoficiālā himna „Cilvēku zoodārzs", Naura Brikmaņa dziesma „Es dzīvošu", T-Band hīts „No one cares", liepājnieka Kristapa Pujāta „Vēl tevi mīlēt", grupas „Kā viens" hīts „Kā viens", grupas „Jātnieki" populārākās dziesmas „Balle Baložos", „Rudens un tu" un vēl daudzas citas.

Koncertā piedalīsies visas sešas „Okartes Skatuves" grupas kā arī četri pavadošā sastāva mūziķi – bundzinieks Andžejs Grauds, basģitārists Kristaps Ērglis, ģitārists Jānis Ozoliņš, pie taustiņiem piecu grupu priekšnesumos grupas nu un dalībnieks, multi – instrumentālists Valters Osis un grupas „Jātnieki" sastāvā stīlģitārists Kristaps Rullis – viens no diviem šī instrumenta pārvaldītājiem Latvijā.

Lai nodrošinātu koncerttūres norisi, tās realizācijā ir iesaistītas deviņas Latvijas tehniskās kompānijas. Kopumā turnejā dodas vairāk nekā 50 tehniskie darbinieki. Koncerttūres saspringtā grafika dēļ līdztekus visā tās laikā tiks izmantotas trīs dažādas skatuves.

Biļetes uz „OKartes Skatuves" koncertiem var iegādāties visās „Biļešu Servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV