Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Melo-M" ar lielkoncertu svinēs piecu gadu jubileju

EasyGet.lv, 28.12.2011. 09:16 | komentāri (1)

Rīgas Kongresu namā šovakar ar divdaļīgu lielkoncertu piecu gadu jubileju svinēs čellu trio "Melo-M", klausītājiem piedāvājot gan iespēju pēc ilga pārtraukuma redzēt dejas izrādi "Apstājies", gan ieklausīties kolektīva populārākajos hitos, informē grupas menedžere Madara Gruntmane.
"Melo-M" ar lielkoncertu svinēs piecu gadu jubileju

Koncertā gaidāmi arī pirmatskaņojumi. To klāstā būs jaunas versijas par „Daft Punk", „Black Eyed Peas" un „ABBA" kompozīcijām.

Vēl jubilejas koncertā gaidāms atskats uz pēdējo piecu gadu populārākajiem skaņdarbiem ar kuru palīdzību trio „Melo-M" spējis gūt ievērojamus sasniegumus ne vien Latvijā, bet arī starptautiski.

Savukārt koncerta pirmajā daļā čellu trio un deju grupa „Dzirnas" piedāvās unikālu iespēju pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal skatīt deju izrādi „Apstājies" ar Agra Daņiļēviča un Markusa Cmēlinga horeogrāfiju un Kārļa Auzāna oriģinālmūziku.

Izrādē "Melo - M" čellisti iejūtas ielu muzikantu tēlos un kopā ar "Dzirnu" dejotājiem izspēlē dažādas situācijas. Daļa no tām skatītājiem būs labi pazīstamas, jo to pamatā ir reāli personāži un notikumi.

Pēdējās biļetes uz „Melo-M" jubilejas koncertu vēl iespējams iegādāties „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā: www.bilesuserviss.lv.

Foto: Melo-M. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV