Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Club Kino aicina uz gada nogales pasākumiem

EasyGet.lv, 28.12.2011. 09:28

30. decembrī Club Kino gaidāms vecā gada pavadīšanas pasākums „Good Bye Rabbit, Hello Dragon". Savukārt 31. decembrī klubs aicina uz gadu mijas pasākumu „Pure New Year's Eve", informē kluba pārstāve Elīna Hermansone.
Club Kino aicina uz gada nogales pasākumiem

Piektdien, 30. decembrī, plkst. 23:00 Club Kino gaidāms vecā gada pavadīšanas pasākums „Good Bye Rabbit, Hello Dragon". Kluba galvenajā zālē uzstāsies DJ Rob4Real.

Jaunkundzēm līdz 01:00 - bezmaksas kokteiļi.

Ar Facebook viesu saraksta pierakstu ieeja - bez maksas. Bez pieraksta ieejas maksa 5 LVL. Pēc 3:00 ieeja - bez maksas.

Viesu sarakstā iespējams pierakstīties, arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, pasākuma dienā līdz plkst. 23:00, - virsrakstā jānorāda pasākuma nosaukums; viens e-pasts derīgs vienam vārdam viesu sarakstā.

Sestdien, 31. decembrī, no plkst. 22.00 klubs gaida viesus uz vecā gada pavadīšanas un Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu „Pure New Year's Eve".

Jaunā gada sagaidīšana sola norisināties īstā svinību noskaņā, ko palīdzēs radīt svētku noformējums, „go go" šovs, un, protams, „house" mūzika. Īpaša nozīme šajā pasākumā ir dīdžeju sastāvam, kas papildus komentārus neprasa. Vakarā uzstāsies: Bogdan Taran, Andre Crash, Daniel Mariash, Chi Chi Chilayz, Ai-va, Alex-o, Anett.

Klubs viesiem svētkos dāvina ne tikai minēto programmu, bet arī bezmaksas ieeju. Lai vakaru pavadītu ērti un patīkami, iesakām rezervēt galdiņu: tel. nr.: 28448808 vai 25659048.

Klubā iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās svētku ballīti privātā un pavisam ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" rezervācija pa tālr. 28448808.

Klubs atrodas bijušā kinoteātra „Daile" telpās, Kr.Barona ielā 31.

Vairāk informācijas: www.clubkino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV