Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā koncertēs Grammy balvas ieguvēja Petija Ostina

EasyGet.lv, 28.12.2011. 12:10

19. februārī Rīgā viesosies amerikāņu izcelsmes dziedātāja Petija Ostina (Patti Austin) - Grammy balvas ieguvēja, māksliniece, kuras radošais gars nepazīst robežas, informē koncertaģentūra Live Music Agency.
Rīgā koncertēs Grammy balvas ieguvēja Petija Ostina

Petija Ostina ir dzimusi Ņujorkā. Četru gadu vecumā viņa uzsāka savu mūzikas karjeru, debitējot Apollo Teātrī. Jau pēc gada Petija parakstīja līgumu ar RCA Records. No bērnības viņas talanta krustvecāki bija mūzikas leģendas Quincy Jones un Dinah Washington. Nav brīnums, ka savas karjeras laikā, kas aptver gandrīz sešus gadu desmitus, viņa ir izmēģinājusi sevi gandrīz visos mūzikas žanros.

Laika posmā no 1969. Līdz 1991.gadam divdesmit Petijas Ostinas dziesmas guva augstas vietas R&B topos visā pasaulē. 1979.gadā dziedātāja duetā ar Maiklu Džeksonu iedziedāja „It's the Falling in Love". Tajā pašā gadā viņa ierakstīja „The Closer I Get to You". 1980.gads bija zīmīgs ar „Moody's Mood for Love", ko Petija Ostina iedziedāja duetā ar Džordžu Bensonu.

Dziedātājais Petijai Ostinai piemīt instinkts, laika izjūta un talants, ko viņa ir likusi lietā, 2001.gadā dzīvajā ierakstot Ellai Fitdžeraldai veltīto albumu „For Ella". Jautājums bija – „Vai es iedziedu šo melodiju Ella vai Patti stilā?" Koncerta beigās publika piecēlās kājās un apbēra dziedātāju ar piecpadsmit minūtēm ovāciju.

Piecdesmit trīs gadus pēc pirmā ierakstu līguma parakstīšanas, 2008.gadā, Petija Ostina ieguva savu pirmo Grammy balvu par albumu "Avant Gershwin" kategorijā labākais vokālais džeza albums.

Rīgā dziedātāja Petija Ostina uzstāsies 19. februāri, sniedzot koncertu Rīgas Kongresu namā. Biļetes pieejamas Biļešu Servisa kasēs un internetā. Biļešu cenas līdz 5.janvārim ieskaitot – 17,-Ls, 6. janvāra līdz 1. februārim ieskaitot – 22,-Ls, 2. februāra līdz 18. februārim ieskaitot – 27,-Ls, savukārt koncerta dienā biļetes jau maksās 32,-Ls.

Koncertu organizē Live Music Agency.

www.livemusicagency.lv
www.draugiem.lv/livemusicagency
http://twitter.com/#!/LiveMusicAgency
www.facebook.com/pages/Live-Music-Agency/222370431147804

Foto: Patija Ostina. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV