Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Nabaklab" notiks koncerts „Okupē Apokalipsi"

EasyGet.lv, 28.12.2011. 18:05

Trīs pašmāju alternatīvās grupas „Trauma Moralis", „Kastete" un „Dehydrated Goat" koncertēs 29.decembrī klubā „Nabaklab", ieskandinot jauno, viltus apokalipses un vispasaules alkatības gadu.
"Nabaklab" notiks koncerts „Okupē Apokalipsi"

Katru gadu atrodas gudri pseidopareģi un pesteļotāji, kas sola pasaules galu. Visiem skaidrs, ka 2012. gadā nebūs pasaules gals šī termina klasiskajā izpratnē. Tiesa gan, pasauli iznīcinās cilvēku alkatība un finansiālo Babilonas torņu krišana. "Tāpēc aicinām Tevi okupēt apokalipsi, nākt un iztrakoties koncertos, pirms cilvēci pārņem haoss, bailes un masu psihoze!" teic mūziķi.

„Trauma Moralis" ir vecākā koncertējošā grind grupa Latvijā. Aizvadīti vairāk nekā 100 koncerti visā Eiropā, un šovasar grupa devās divu nedēļu garā tūrē pa Meksiku. Latvijā grupa manāma pietiekoši reti, tādēļ nelaid garām iespēju redzēt viņus uz kluba skatuves!

„Kastete" ir dibināta 2009. gada pavasarī, grupas trio rībina notis vecā hardcore manierē, aicina klausītājus cīnīties par labāku dzīvi, vērtībām un ticēt sev. Ārpus ierastās vides dodas tikai īpašos gadījumos, un šis būs viens no tādiem.

„Dehydrated Goat" ir veidojies tālajā 2006.gada rudenī, savā apokaliptiskajā skanējumā iztirzā dažādas tēmas – deģenerāciju, indivīda spēku un laika nelietderīgu izmantošanu ar krietnu devu neveselīgas jautrības. Pagājušajā gadā grupa izdeva savu debijas albumu un 29.decembrī uz kluba skatuves kāps 5 dalībnieku sastāvā.

DJ zālē – DJ KNAB.

Grupas var klausīties:
http://www.myspace.com/kastete
http://www.myspace.com/traumamoralis
http://www.myspace.com/dehidratedgoat

Koncerta sākums - plkst. 21:00. Klubs atvērts no plkst. 12:00. Ieeja – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV