Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Šodien Rīgā koncertēs Bonija Tailere un Kriss Normens

EasyGet.lv, 29.12.2011. 09:49

Šodien, 29.decembrī, Arēnā Rīga ar savu sniegumu grandiozā Vecgada koncertā interesentus priecēs Bonija Tailere, Kriss Normens ar grupu un Kauņas Simfoniskais orķestris, informē Gints Putniņš.
Šodien Rīgā koncertēs Bonija Tailere un Kriss Normens

Trešdienas pēcpusdienā Bonija Tailere, Kriss Normens, pavadošā grupa un tehniķi ielidoja Rīgā, lai mierīgi atpūstos pirms intensīvajiem mēģinājumiem kopā ar Kauņas Simfonisko orķestri, kas aizņems lielāko ceturtdienas daļu.

Trešdienas vakaru un nakti uz ceturtdienu aizņēma skatuves uzbūve, kā arī skaņas un gaismu aparatūras montāža un iestatīšana, lai jau ceturtdienas rītā viss būtu gatavs mākslinieku saspēlei.

Ieeja pasākumā no plkst. 19.00. Bonija Tailere sāks uzstāšanos plkst. 20.00, un tā ilgs aptuveni stundu.

Pēc Taileres snieguma būs 20 min. ilgs pārtraukums, kura laikā tiks sagatavots viss nepieciešamais Krisa Normena un grupas koncertam, kas, savukārt, plānots vismaz pusotru stundu garš.

Gan Taileres, gan Normena un grupas uzstāšanos papildinās Kauņas Simfoniskā orķestra mūziķu virtuozais sniegums.

Abu mākslinieku programma veidota tā, lai aptvertu visas Latvijas skatītājiem zināmākās un iecienītākās kompozīcijas.

Bonijas Taileres sniegumā tās ir: Lost In France, It's a Heartache, Total Eclipse of the Heart, Holding Out for a Hero, Here She Comes un virkne citu.

Savukārt Kriss Normens bez "Smokie" laiku grāvējiem (Alice, Needles And Pins, Oh' Carol, Don' Play Your Rock'n'Roll u.c.) un solokarjeras hitiem (Stamblin' In, Midnight Lady) pārsteigs ar neierastu Chasing Cars, Be My Baby, The Boxer u.c. aranžējumu.

Vēl neliels skaits biļešu pieejams www.bilesuserviss.lv tīklā.

Foto: Kriss Normens un Bonija Tailere. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV