Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Nabaklab" Jaungada karnevāls

EasyGet.lv, 29.12.2011. 12:57

Jau otro gadu pēc kārtas, 31. decembrī notiks lielais "Nabaklab" karnevāls. Šogad pasākuma nosaukums ir „Ceļvedis starpzvaigžņu stopētājiem", informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
"Nabaklab" Jaungada karnevāls

Galvenā karnevāla tēma ir 1979. gadā izdotā Duglasa Adamsa grāmata „Ceļvedis starpzvaigžņu stopētājiem", taču apmeklētāji būs gaidīti jebkādos ar kosmosu un tā ceļojumiem saistītos tērpos. Par muzikālo noformējumu abās kluba zālēs gādās dīdžeji Kaspars Bindemanis, Roberts Gobziņš, Valters K., Schtaals no „Bassline Riga", Edgars no grupas „All Day Long", Gneza un DJ apvienība „Dubsisters", kā arī īpašs elektroniskās mūzikas projekts „Sintētika", kuru uzstāšanās paredzēta īsi pēc pusnakts. Jāpiemin, ka šī būs viena no retajām reizēm, kad klubā vienkopus tiek pulcēti tik daudz dažādu mūzikas novirzienu un kalibra dīdžeju.

Īpaši karnevālam padomāts arī par lounge telpu, kas gatavota tieši šim pasākumam un kurā bez chill-out zonai atbilstoša muzikālā pavadījuma apmeklētājus izklaidēs arī dažādi klasisku fantastikas žanra filmu varoņi. Vēl klubā darbosies galda spēļu istaba, īpašas aktivitātes gaidāmas arī NABAKLAB pagalmā.

„Ceļvedis starpzvaigžņu stopētājiem" durvis vērs jau 21:00 un ieejas maksa būs ievērojami lētāka, ierodoties karnevāla tērpos. NABAKLAB atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Papildu informācija: www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV