Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Melnā Pūķa gads jāsagaida mirdzot

EasyGet.lv, 29.12.2011. 18:01 | komentāri (1)

Sestdien „iesoļosim" Melnā Pūķa gadā, kas būšot dinamisks, rezultatīvs, veiksmīgs un labvēlīgu pārmaiņu laiks visiem, kuri izrādīs iniciatīvu un neatlaidību. Bet, lai pie tā tiktu, pūķis ir jāpielabina, to pienācīgi sagaidot.
Melnā Pūķa gads jāsagaida mirdzot

Pūķis simbolizē dzīvi, bagātību, veiksmi, harmoniju un ilggadību, tāpēc 2012. gads būšot karmisks un jāsagaida īpaši – aktīvi, pozitīvi, piedaloties spēlēs un dejās. Pūķis neciešot ikdienas rutīnu, standartizētus jokus un klasiskus svētku scenārijus un ir vēlīgs pret tiem, kuri 2012. gadu sagaidīs lielās telpā vai plašā, atklātā vietā. Kas attiecas uz Vecgada vakara svētku tērpu - tam jāstaro. Spilgtas un sulīgas krāsas, dārglietas un līdzi tam arī viss dzirkstošo emociju spektrs – asprātība, skaistums, dzīvesprieks un optimisms. Svētku vakara frizūras jārotā ar košām šķipsnām, zelta, sudraba vai bronzas krāsas spīdumiņiem. Kleitas dziļajam dekoltē noteikti jāmirdz gluži tāpat kā nagiem - sarkani zeltainos toņos. Vīriešiem astrologi iesaka vilkt tumšu kostīmu, spilgtu zīda kreklu un krāsainu kaklasaiti. Pūķim patīk svētku un karnevāla atmosfēra, tāpēc svētku vakaram sevišķi piemēroti būs karnevāla tērpi ar dažādiem spilgtiem rotājumiem.

Pūķim īsti tīkamā atmosfērā – spilgtā, dzirkstošā un valdzinošā Parīzes karnevāla Carnaval à Paris gaisotnē 2012.gadu liepājniekiem un Liepājas viesiem būs iespēja sagaidīt kokteiļbārā Red Sun Buffet, Pasta ielā 2. Atvērts būs arī bufetes otrs stāvs. Par mūziku rūpēsies viens no Latvijas talantīgākajiem dīdžejiem – DJ RUDD, kurš šobrīd strādā pie grupas Astro'n'Out jaunā studijas albuma, māca jaunos dīdžejus privātajā mūzikas skolā "Ritma Institūts" un spēlē Latvijas lielākajos klubos un festivālos.

Vecgada vakarā gan jārēķinās ar ieejams maksu. Tiesa gan, ļoti demokrātisku – 3Ls. Savukārt Čili Pica un Red Sun Buffet Draugu kartes īpašniekiem, kā arī ISIC lietotājiem un SEB Studentu bankas klientiem – ieeja 2Ls. Padomāts arī par īpašu piedāvājumu Liepājas viesiem. Sadarbībā ar viesnīcu Līva ir ispējams rezervēt numuriņus par īpašām Red Sun Buffet draugu cenām. Atliek vien atrast paroli mājas lapā www.redsunbuffet.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV