Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Teātra Bārā notiks Vislatvijas aktieru dīdžeju cīņas

EasyGet.lv, 30.12.2011. 12:46

Pirms šī vakara sacensībām iepazīstinām ar dalībniekiem no Liepājas teātra, Valmieras teātra, Latvijas Leļļu teātra un Jaunā Rīgas teātra.
Teātra Bārā notiks Vislatvijas aktieru dīdžeju cīņas

Brāļi Liepāji, kuru sastāvā ir Liepājas teātra aktieri Gatis Maliks un Mārtiņš Kalita skatītājus uzmanību piesaistīs ar tā spēka palīdzību, kas mīt multividē: "No Liepājas brauksim bez stresa, jo līdz ņemsim ne tikai skaņu, bet arī bildi. Ceram, ka tas arī būs mūsu trumpis līdzās jancīgiem,labi pazīstamiem un dejojamiem ritmiem."

No vidzemes puses atbraukušais Valmieras teātra aktieris Mārtiņš Meiers vedīs melodiski trokšņainā ceļojumā lidz pat tālajiem austrumiem:"Dejugrīda tāpat kā papīrs pacieš daudz ko. Dažkārt gribās pieliet ausis pilnas ar orgasmiskām melodijā, dažkārt ar purgatorija cienīgiem sitieniem. Zini, ķīnieši Jauno gadu sagaida spridzinot plaukšķenes un trokšņojot, lai aizbaidītu ļaunos garus."

Latvijas Leļļu teātra aktierim Daumantam Svampem cīņa būs kā jubileja, jo tā nopietni viņš pēdējo reizi dīdžejoja tieši pirms pieciem gadiem: "Tātad gada nogalē jums būs ģeniāla iespēja dzirdēt tās melodijas un skaņas, dēļ kurām ir nogulēts darbs vai uz viņu aiziets pa taisno no ballītes. Katrā gadījumā apsolu, ka būs jāgora gurni un viss pārējais."

Ivars Krasts liks pacelt galvas augstāk un ielūkoties visumā: "Znaješ, jesķ vo vseļennoj takaja zvezda – Serdce.. I eto samaja jarkaja, gorjačaja i boļšaja zvezda vo vseļennoj..Radji kotoroj vozmožna žizņ na mnogih, mnogih plaņetah..no takže ona i daļeka..i doleķetj do ņejo očeņ trudno, i jesli daže doļeteķ– smerķeļno."

Vislatvijas aktieru DJ cīņas šovakar, 30. decembrī no plkst. 21:00, Teātra bārā (Lāčplēša ielā 26). Pasākumu organizē radošā apvienība "Nomadi" sadarbībā ar Teātra Bāru.
Ieeja par ziedojumiem.

Iepazīšanās ar pirmajiem četriem sacensību dalībniekiem: http://ikdiena.nomadi.lv/2011/12/iepazistinam-ar-aktieru-didzeju-cinu-pirmajiem-dalibniekiem/

Bildes no pirmā Vislatvijas aktieru DJ cīņām:: http://ikdiena.nomadi.lv/2011/10/pirma-latvijas-teatru-aktieru-dj-battle/

Kad: 30.oktobrī plkst. 21:00

Norises vieta: Teātra Bārs (Lāčplēša iela 26), Rīga

Informācija: www.nomadi.lv, www.teatrabars.lv
Seko līdzi arī sociālajos portālos:
Twitter: http://twitter.com/#!/nomadi_lv
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Radošā-apvienība-NOMADI/221572637893060
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/nomadi

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV