Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"The Velvet Supernova" un "Cacophonics" aicina uz rokkoncertu

EasyGet.lv, 02.01.2012. 13:47

Sestdien, 7. janvārī, Rīgas klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies alternatīvā roka grupas "The Velvet Supernova" un "Cacophonics", informē mūziķu pārstāve Merilina Grante.
"The Velvet Supernova" un "Cacophonics" aicina uz rokkoncertu

Deviņus pastāvēšanas gadus tikko atzīmējušos "Cacophonics" var dēvēt par Latvijas alternatīvā roka veterāniem. Grupa ir aktīvi koncertējusi gan Latvijā, gan ārpus tās. "The Velvet Supernova" pastāv mazāk kā gadu, taču grupas kontā jau ir divi radiosingli un vairāki veiksmīgi koncerti Latvijas pilsētās. Abi grupas singli pirmatskaņoti "Radio 101" ēterā un guvuši lielu klausītāju un kritiķu atzinību.

Koncertā uzstāsies arī grupas "Otherway" un "Lenora". Kā īpašais viesis ar drum'n'bass/dubstep/ragga-jungle setu sarīkojumā uzstāsies DJ Dreda. Pasākumu grupas sola daudzpusīgu un pārsteigumiem bagātu, vien piebilstot, ka "7.janvāris solās būt ne tikai pirmais, bet arī viens no svarīgākajiem datumiem Latvijas rokmūzikā 2012. gadā."

Klubs "Melnā Piektdiena" (Rīga, Brīvības 193c)
Koncerta sākums 20:00, ieeja no 18:00
Biļetes nopērkamas kluba kasē, cena - 2 LVL.

www.thevelvetsupernova.com
www.cacophonics.lv
www.melnapiektdiena.lv

Foto: The Velvet Supernova. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV