Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Atcelts Lauri koncerts "Palladium Rīga"

EasyGet.lv, 03.01.2012. 15:47

Atcelts grupas The Rasmus līdera Lauri 2. februārī paredzētais solokoncerts koncertzālē Palladium. Lauri menedžements informējis koncerta organizatorus, ka atcelti arī Krievijā un Igaunijā plānotie koncerti, informē "Palladium Rīga".
Atcelts Lauri koncerts "Palladium Rīga"

"Esam saņēmuši nepatīkamu ziņu, ka tiek atcelts 2. februārī Rīgā paredzētais Lauri koncerts. Tāpat ir atcelti arī plānotie koncerti Krievijā un Igaunijā" stāsta Positivus Music vadītājs Ģirts Majors. Lauri menedžementa oficiālajā ziņojumā teikts: "Diemžēl esam spiesti atcelt paredzētos koncertus Krievijā, Latvijā un Igaunijā sakarā ar The Rasmus jaunā albuma ierakstu, kuram šobrīd vajadzīga nedalīta Lauri uzmanība." Pats mūziķis pauž nožēlu par atceltajiem koncertiem, taču ir ļoti priecīgs par The Rasmus gaidāmo albumu, kā arī ir sācis darbu pie sava nākamā soloalbuma. Plānots, ka līdz ar jaunā albuma iznākšanu vārētu notikt arī Lauri plānotais koncerts Rīgā.

Uz Lauri koncertu iegādātās biļetes būs derīgas arī uz pārcelto datumu. Tiem, kuri vēlas saņemt atpakaļ naudu par iegādātajām biļetēm, jāvēršas "Biļešu serviss" Kongresu nama kasē. Koncerta organizatori piedāvā arī iespēju samainīt Lauri koncerta biļetes uz tuvākā Positivus Music rīkotā ārvalstu mākslinieka koncerta biļetēm, proti, Lamb koncertu 11. februārī.

Tuvākie Palladium koncerti:
3. februāris Dzelzs Vilks
11. februārī Lamb
14. februārī Linda Leen

Papildu informācija:
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga

Foto: Lauri. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV