Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Age of Stones" aicina uz 11 gadu dzimšanas dienas koncertu

EasyGet.lv, 04.01.2012. 11:45

Piektdien, 13. janvārī, grupa "Age of Stones" koncertā Valmierā, mūzikas bārā "Chill Inn" svinēs vienpadsmito gadadienu, informē kluba pārstāvji.
„Age of Stones" aicina uz 11 gadu dzimšanas dienas koncertu

Jubilejas koncerta tradīcija - "Age of Stones" muzikālo draugu palīdzība. Kā pirmie sevi uz skatuves atrādīs un iepazīstinās ar latvju akustikturbopopa skaņām apvienība „7 Dēli". Septiņi nosvērti vīrieši ar dziesmām par aktuālo. Koncertu turpinās vakara jubilāri „Age of Stones", kuru priekšnesumā būs dzirdams kas svaigs. Ballīti noslēgs projekts „Kas būs, būs!".

Grupas pastāvēšanas laikā ir paveikts pietiekami daudz, lai teiktu, ka ir interesanti. Ierakstīti divi albumi "Sapņojiet" un "Slaido Blondīņu Cirks", kā arī EP "Goin' out". Uzfilmēti un noproducēti vairāki video klipi – "Beidzam Valmierā", "Krīts", "Kaulu Baltums" un "Slaido Blondīņu Cirtas". Grupa joprojām aktīvi koncertē, neskatoties uz basģitārista Mareka emigrēšanu, piesaistot Jurģi Priedīti. Neskatoties pagātnē, grupa raksta savu trešo studijas albumu, laižot klajā pirmo singlu "Snieg Vecums", kuru varat noklausīties Platforma.lv mājas lapā.

Lai kuplinātu šī vakara kopējo dziesmu, katra balss ir svarīga. Tiekamies!

Papildu informācija:
http://www.draugiem.lv/ageofstones/
https://twitter.com/#!/AgeofStones
http://www.facebook.com/pages/Age-Of-Stones/119400421411590
http://www.draugiem.lv/7dli/
https://twitter.com/#!/7deeli
http://www.draugiem.lv/kasbusbus/
https://twitter.com/#!/KasBusBus

Foto: Age of Stones. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV