Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Club Kino piedāvā Jaunā gada pirmos pasākumus

EasyGet.lv, 04.01.2012. 11:58

6. janvārī Club Kino piedāvā pasākumu Sneak Peaks Of Eleven, savukārt dienu vēlāk klubs aicina uz pasākumu Crazy Lazy Saturday, informē kluba pārstāvji.
Club Kino piedāvā Jaunā gada pirmos pasākumus

Sarīkojumā Sneak Peaks Of Eleven aizvadītā gada labāko skaņdarbu apskatu no R'n'b Hip Hop un pop Main Room zālē un Show Room no House līdz Techno piedāvās DJ Andre Crash un īpašais vakara viesis - UPPFADE. Abi dalībnieki spēlē dažādu stilu elektronisko deju mūziku, tā arī šajā vakarā muzikālais noformējums būs dažādu žanru robežās, sākot no Jackin, Chicago, Vocal House līdz Deep Tech, Minimal līdz Techno.

Pasākuma sākums: plkst. 23:00

Jaunkundzēm bezmaksas kokteiļi līdz pkst. 01:00.

MAIN ROOM: DJ Ai-va

SHOW ROOM: UPPFADE, Andre Crash

Ar Facebook viesu saraksta pierakstu ieeja bezmaksas. Bez pieraksta ieejas maksa 3 LVL. Pēc 3:00 ieeja bez maksas. Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, pasākuma dienā līdz plkst. 23:00, virsrakstā jānorāda pasākuma nosaukums, viens e-pasts derīgs vienam vārdam viesu sarakstā.

7. janvārī Club Kino piedāvā pasākumu Crazy Lazy Saturday ar DJ Kress piedalīšanos un Go go show.

Pasākuma sākums: plkst. 23:00.

Jaunkundzēm bezmaksas kokteiļi līdz pkst. 01:00.

Līdz plkst. 24 ieeja bez maksas visiem, pēc pusnakts - ieeja 3 Ls; ar kluba karti un pierakstu Facebook viesu listē ieeja bez maksas.

Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, pasākuma dienā līdz plkst. 23:00, virsrakstā jānorāda pasākuma nosaukums, viens e-pasts derīgs vienam vārdam viesu sarakstā.

CLUB KINO iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un pavisam ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 28448808.

Vairāk informācijas: www.clubkino.lv
Sekojiet mums: http://www.facebook.com/events/202789136482483/#!/clubkino.lv
Sekojiet mums: https://twitter.com/#!/club_kino

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV