Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Mākslinieku apvienības „Ikrs", KUŠ un elektroniskās mūzikas vakars klubā "Nabaklab"

EasyGet.lv, 04.01.2012. 14:36

Piektdien, 6. janvārī plkst. 19:00 klubā "Nabaklab" notiks pavisam jauno mākslinieku apvienības „Ikrs" noslēguma bilžu un stāstu vakars, kurā piedalīsies arī komiksu izdevēji „KUŠ", stāstot par latviešu komiksiem. Vēlāk abās kluba zālēs norisināsies elektroniskās mūzikas vakars, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
Mākslinieku apvienības „Ikrs", KUŠ un elektroniskās mūzikas vakars klubā "Nabaklab"

„Ikrs" ir pavisam jauno mākslinieku apvienība. Par "ikru" tas ir nosaukts tāpēc, ka mākslinieki, mācoties JRRMV, ir vēl pavisam jauni un no ikriem vēlāk mēdz izšķilties lielās zivis. Šajā vakarā desmit jaunieši, kas mācās vai tikko mācījušies JRRMV, rādīs savu darbu projekcijas uz ekrāna un stāstīs par tiem. Studentu stāstiem sekos žurnāls „KUŠ" ar vēstījumu par latviešu komiksiem.

KUŠ gatavojas jaunai izstādei, kuras atklāšana klubā "Nabaklab" plānota 12. janvārī.

Bilžu un stāstu vakars ir noslēgums pop-up galerijai, kas šogad, decembrī bija iekārtota Blaumaņa ielā 16. "Ikrs" notiek trešo reizi.

Ik gadu "Ikrā" piedalās ap 40 jauniešu un piedāvā pāri 400 darbiem, no kuriem lielākā daļa ir mācību procesā radītās eļļas gleznas.

Savukārt no plkst. 22:00 abās kluba zālēs uzstāsies vairāki gan jauni, gan sevi jau pierādījuši elektroniskās mūzikas dīdžeji. Pārsvarā tiks pārstāvēti glitchhop, drum'n'bass un dubstep elektroniskās mūzikas stili, piedaloties Trashy Kid, Stereoglyph, NOI, Edib0y un Renne-Unique.

"Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12 un ieeja šajā vakarā būs bez maksas.

Papildu informācija: www.nabaklab.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV