Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa Zenith piedāvā jaunāko singlu „Like Before"

EasyGet.lv, 09.01.2012. 11:54

Nedēļu pēc gadu mijas, kad daži vēl kavējas atmiņās par aizvadīto gadu, bet citi kaļ plānus jaunajam, grupa Zenith atgriežas uz zemes un iepazīstina ar savu jaunāko singlu - „Like Before", kura ir daļa no jaunā EP albuma „Back On Earth", kurš saules gaismu ieraudzīs janvāra beigās, informē grupas pārstāvji.
Grupa Zenith piedāvā jaunāko singlu „Like Before"

Zenith pirmsākumi rodami 2010. gada pavasarī, kad spēkus un idejas apvienoja Filips un Elvijs, vēlāk viņiem pievienojās Kārlis, kurš grupas mūzikas skanējumu papildināja ar savu nestandarta basģitāras spēles stilu. Ilgi nedomājot, grupai pievienojās arī Ingus, kura vokālo prasmju dēļ grupa guva atzinību dažādos konkursos. Atzinīgus vārdus par grupu ir izteikuši arī dažādi pieredzējuši mūziķi, piemēram - grupas „Jumprava" līderis Aigars Grāvers un grupas „Keksi" basģitārists Aleksandrs Sircovs jeb tautā pazīstams kā Muravejs. Konkursā tika iegūta arī balva - ieraksts Vjačeslava Mitrohina studijā. Labākā vokālista tituls tika iegūts arī mūzikas festivālā „Zapte 2010".

2011. gadā, paralēli pašmāju koncertiem, grupa paviesojās arī Roterdamā, kurā sniedza vairākus koncertus (ej.uz/zenithstageeurope) , to starpā arī „Westerpop '11" festivālā ) (www.westerpop.nl) , kurā kā galvenie mākslinieki uzstājās grupa „Kaizers Orchestra" (www.kaizers.no).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV