Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

El Mars aicina uz kinokoncertu kinoteātrī K-Suns

EasyGet.lv, 09.01.2012. 14:44

20. janvārī plkst. 20:30 kinoteātrī K-Suns, Rīgā, Elizabetes ielā 83/85, dziesminieks El Mars (Raimonds Gusarevs) uzstāsies ar kinokoncerta programmu "Insight".
El Mars aicina uz kinokoncertu kinoteātrī K-Suns

„Pirmais koncerts oktobrī aizritēja lieliski! Lielā atsaucība un pozitīvas atsauksmes lika padomāt par šī kinokoncerta atkārtošanu un piedāvāt iespēju piedalīties šajā pasākumā tiem, kuri netika uz pirmo." stāsta Raimonds.

Kopā ar fotogrāfu Mārtiņu Cīruli ir izveidota filma, kas savstarpēji mijiedarbojas ar uzstāšanos un veido dažādu emociju portretus. Šis ir īpaši veidots audio vizuāls priekšnesums, saglabājot sirsnīgu vienkāršību.

Jaunais El Mars singls Sun in Gold tika iekļauts Radio101 2011. gada spēlētāko dziesmu topā. Mūziķis ir uzsācis darbu pie jauna albuma.

Plašākai publikai El Mars ir pazīstams kā azartisks ceļotājs un albuma "Viegli" producents. Kopš debijas albuma "Bare Love To Bare Soul" iznākšanas 2009. gada sākumā viņš ir apceļojis pasauli un uzstājies Ņujorkā, Londonā, Jaunzēlandē, Zviedrijā kā arī rakstījis dziesmas ar tibetiešu mūkiem un veicis ceļojuma piezīmes Tour De Friends.

Biļetes ir nopērkamas www.ekase.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV