Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Buggie Amfibia" tūres atklāšana

EasyGet.lv, 10.01.2012. 09:08

Knutstyle un Xenia Vodka piedāvā Latvijas klubu tūri „Buggie Amfibia" ar Latvijas labākajiem, jautrākajiem un populārākajiem dīdžejiem - Ratz Lukas, Dj Knuts, Dj Hipp, Dj ArthurRifle, Dj Lawrensy un daudziem citiem. Atklāšanas pasākums notiks 13. janvārī Cēsīs, savukārt dienu vēlāk uz „Buggie Amfibia" savā pilsētā aicināti valmierieši.
„Buggie Amfibia" tūres atklāšana

"Mēs solām ne tikai karstas dejas ar atraktīvajiem dj, kuri spēlēs enerģiskus deju setus, bet piedāvājam arī nebijušu un ekskluzīvu iespēju piedalīties 3D fotogrāfiju panorāmas veidošanā, konkursus un balvas pasākuma laikā, iespēju baudīt „welcome drink" no mūsu atbalstītāja Xenia, kas piedāvās iegriezt krāsu ratu un laimēt sev vienu no Xenia Vodka drink," komentē Jānis Uvarovs. Ballītes tiks iemūžinātas ar profesionālu fotogrāfu un operatoru objektīviem, neaizmirstamiem mirkļiem būs iespēja nofotografēties pie īpaši izveidotas foto sienas. Ļaujoties mūzikas ritmiem aromātiskajos dūmos, ballītes apmeklētājus pārsteigs GO- GO dejotājas un Tikumības policija. Ballīti papildinās iespēja piedalīties Beer Bong sacensībās, kā arī Bārmeņu šovi no Bar religion un Knutstyle&Xenia Lāči.

Tūre pasākumos solīti arī papildu skaņas un gaismas specefekti no Discomania.

Ieejas maksa : ar iepriekšēju pierakstu portālā draugiem.lv vai uzrādot ISIC - 2,00 Ls, bez iepriekšēja pierakta 3.00 Ls. Ieeja pasākumā no 18 gadiem.

Atbalstītāji: XeniaVodka, Discomania, Knutstyle, Adrenaline Tan, Draugiem.lv, City3D, Papardes zieds.

Vairāk informācijas meklē: http://www.knutstyle.lv , http://www.facebook.com/Knutstyle/ , http://www.draugiem.lv/knutstyle , http://twitter.com/Knutstyle

Pasākumam var pietiekties:
Cēsīs: http://www.draugiem.lv/ev/18372514/
Valmiera: http://www.draugiem.lv/ev/18372515/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV