Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Dstyle" pārceļ nakts ballītes uz jaunu vietu

EasyGet.lv, 10.01.2012. 12:21 | komentāri (1)

Ar svinībām 13. janvārī klubs "Dstyle", paplašinot darbību, piedāvā jaunu izklaides vietu "Dstyle Club" Palasta ielā 10, Vecrīgā. Šeit interesenti atradīs stilīgākās ballītes Rīgā, populārāko mūziku rezidentdīdžeja Markus Rivas vadībā, sola kluba pārstāvji.
"Dstyle" pārceļ nakts ballītes uz jaunu vietu

Atklāšanas pasākumā viesus priecēs dziedātāja Yana Kay, "Dstyle Club" rezidentdīdžejs Markus Riva, deju grupa "Black Magic girls", kā arī gaidāmi neaizmirstami šovi no "Bar Religion" bārmeņiem.

Darbību jau ierastā ballīšu vieta "Dstyle" nemaina, bet skaļākos nakts pasākumus pārceļ uz jaunu lokācijas vietu - Palasta ielā 10, Vecrīgā. "Dstyle Club" (Palasta iela 10) esošos un jaunus klientus priecēs ar labākām ballītēm Rīgā. "Dstyle Lounge" (Skārņu iela 9) turpinās piedāvāt saviem klientiem dažādus vakara pasākumus mierīgā atmosfērā, gardus ēdienus un dzērienus.

Atgādinām, ka Saskaņā ar Administratīvā rajona tiesas spriedumu lietā nr.142200311 (24.11.2011) visas līdzšinējās sūdzības pret kluba "Dstyle" īpašniekiem par trokšņa radīšanu, kas traucē iedzīvotāju naktsmieru, tika atzītas par nepamatotām un atceļamām. Neskatoties uz to, "Dstyle" vadība ir nolēmusi nākt pretī apkārtējiem iedzīvotājiem, pārceļot nakts ballītes uz jaunu vietu. Jaunās telpas atrodas birojā ēkā, līdz ar to iespējamība par nakts miera traucēšanu apkārtējiem iedzīvotājiem ir maza.

"Dstyle Club" atklāšanas pasākumā 13. janvārī ieeja tikai ar ielūgumiem. 14. janvārī viesi tiks gaidīti no plkst. 23.00 uz "Saturday Night Fever" pasākumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV