Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Predict" aicina uz videoklipa prezentāciju

EasyGet.lv, 10.01.2012. 13:29

14. janvarī plkst. 20:00 "Club Kino", Kr.Barona ielā 31, Rīgā, grupa "Predict" prezentēs jauno mūzikas videoklipu dziesmai "Греть".
"Predict" aicina uz videoklipa prezentāciju

"Греть" ir viena no liriskajām grupas "Predict" kompozīcijām, kas iedvesmoja režisori Juliju Grejsen idejai izveidot mūzikas video par mūžīgo cīņu starp Labo un Ļauno. Komanda, kas filmēja debijas video dziesmai "Лётчики", atkal sanāca kopā, lai radītu jaunu video, pilnu ar jūtām, domām un emocijām.

Klipa prezentācijai grupa gatavo koncertu, kurā skanēs gan dziesmas no nesen iznākuša albuma "Pulsar", kā arī pilnīgi jaunas. Koncertā uzstāsies arī grupas "Apofeoz Sound System" un "Джентльмены Удачи".

Ieeja - bez maksas.

Izrādes sponsors: www.shornikoff.lv

Informatīvais atbalsts: LatvijasRadio 4, Radio Naba, SWH+, MixFm, SVM.

Mūzikas video "Греть" radošā komanda:
Režisore: Julija Grejsen
Operators: Mārtiņš Šalmis
Postproducēšana: Vadims Kožins
Stiliste: Jelena Guščina
kā arī Vadims Kožins.
Lomās: Jevgenijs Mironovs, Viktors Veselovs, Andrejs Gusevs.

Grupa saka lielu paldies Arturam Šornikovam, Romanam Koboško, "Videoserviss", Aleksandram Srebnijam, Vladimiram Tuzovam, Vasilijam Žabinam, Elinai Veselovai un Aleksandram Tihonovam.

Īpaša pateicība franču māksliniekam Polam Sezaram par iedvesmu un skaistu dāmas portretu, kurš atrada jaunu dzīvi klipā.

Grupas "Predict" oficiālā mājaslapa: www.predict.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV