Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Ginger&Fred" pirmo reizi notiks muzikālās vakariņas

EasyGet.lv, 10.01.2012. 15:32

11. janvārī muzikālajā teātrī – restorānā "Ginger & Fred" pirmo reizi viesosies dziedātājs Flame ar draugiem, informē Jānis Dzērve.
"Ginger&Fred" pirmo reizi notiks muzikālās vakariņas

Muzikālais teātris – restorāns "Ginger & Fred" atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā, vairāk nekā gadsimtu senā celtnē, kas tautā iesaukta par "Vernisāžu". Jau no seniem laikiem šī celtne ir apvīta ar īpašu mākslas un bohēmas auru. Šī ir kā miera un harmonijas oāze, kas kontrastē ar galvaspilsētas dinamisko ikdienas ritmu. "Ginger & Fred" apmeklējums ir piedzīvojums gan mākslas un mūzikas mīļotājiem, gan arī prasīgiem gardēžiem. Nesteidzīgajā un romantiskajā pagājušo laiku gaisotnē laiks paskrien nemanot.

11. janvārī "Ginger & Fred" pirmo reizi viesosies dziedātājs Flame ar draugiem. Koncerts sāksies plkst. 19.00. Ieeja – bez maksas. Tie, kas aizkavejušies darbā vai citās darīšanās, var ierasties arī vēlāk, jo durvis būs atvērtas līdz pat plkst. 23.00.

Dziedātājs Flame (Atis Zviedris) kopā ar draugiem, mūziķiem - Valteru Sprūdžu (bass), Jāni Lāci (ģitāra) un Uģi Eihvaldu (bungas), uzsāk savu jauno muzicēšanas sezonu nesen atvērtajā muzikālajā teātrī ''Ginger & Fred''.

Iepriekšējos gadus Flame ar mūziķiem priecējuši savus klausītājus daudzos klubos Latvijā un ārpus tās robežām, kā arī brīvdabas atpūtas parkā ''Egle'', muzikālajā restorānā ''Nekādu Problēmu'', u.c. . Paralēli regulāriem priekšnesumiem sociāli aktīvās vietās, mūziķi nodrošina profesionālu muzikālo izklaides programmu dažādos saviesīgos vakaros- korporatīvie pasākumi, jubilejas, sporta spēles, kāzas, u.c..

Mūziķu apvienība vienmēr ir centusies nodrošināt maksimāli kvalitatīvu priekšnesumu, tādēļ liela daļa laika, ārpus skatuves darba, tiek pavadīts mēģinot jaunas un noslīpējot jau sagatavotās dziesmas. Priekšnesumiem muzikālajā teātrī ''Ginger & Fred'' tiek gatavota īpaša programma, kas sevī apvienos labi zināmas dziesmas, sacerētas pagājušā gadsimta vidū un mūsdienu populāro makslinieku gara darbus.

Ik trešdienu apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt profesionālu mūziķu sniegumu patīkamā atmosfērā, izlokot kājas aktīvās dejās pēc godam nostrādātās darba dienas. Restorāna pavāri būs parūpējušies par kolosāliem ēdieniem, kas spēs apmierināt visdažādākās gaumes un, protams, kāds atspirdzinošs dzēriens no bāra raitākām sarunām vakara gaitā.

Foto: Flame un darugi. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV