Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Trio "Nielslens Lielsliens" satiek dzejnieku Guntaru Godiņu

EasyGet.lv, 11.01.2012. 22:31

Kādā rudenīgā pēcpusdienā dzejnieks Guntars Godiņš atsaucās sev un citiem nezināma muzikāla formējuma aicinājumam paciemoties mēģinājumu telpā Ādmiņu ielā Rīgā. Dzejniekam par pārsteigumu trio "Nielslens Lielsliens" nospēlēja dziesmu "Meitenes, audzējiet krūtis!", kuras vārdi ir Guntara Godiņa dzejolis.
Trio "Nielslens Lielsliens" satiek dzejnieku Guntaru Godiņu

Iepriekš nekad neredzējušos dažādu paaudžu cilvēku tikšanās ievilkās gandrīz divu stundu garumā. Šī laika priekšā pati dziesma izrādījās nieks, jo, sēžot uz izgulēta dīvāna un graužot piparkūkas, ārkārtīgi interesanta izvērtās saruna par to, kā tapa dzejolis, kā tas atrada "Nielslenu Lielslienu" un, beigu beigās, kā radās dziesma. Tam visam pa vidu daudz kas cits, ko viens otram citos apstākļos nekad neizstāstītu.

Kamēr trio "Nielslens Lielsliens" izdošanai tuvāko nedēļu laikā gatavo savu pirmo sešu dziesmu "īsspēlējošo" ierakstu jeb EP, kā arī plāno vairākus koncertus dažādās Latvijas vietās, neliels ieskats iemūžinātajā tikšanās reizē tiek piedāvāts arī tiem, kas klāt nebija.

"Nielslena Lielsliena" debijas ieraksts ierobežotā audio kasetes tirāžā dienasgaismu ieraudzīs mēneša beigās. Ierakstu izdod neatkarīgā mūzikas izdevniecība "SKYR".

Internetā:

Video: http://vimeo.com/34902351

Twitter.com/lielsliens
Soundcloud.com/nielslens-lielsliens

Foto: trio Nielslens Lielsliens. Foto (c) Druvis Haritonovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV