Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa „Zvaigžņu Zagļi" piedāvā singlu „Manā pusē"

EasyGet.lv, 13.01.2012. 10:42

TV šova OKartes Skatuve pirmās sezonas dalībnieki, grupa „Zvaigžņu Zagļi" šonedēļ radiostacijām piedāvā savu otro singlu. Dziesmas nosaukums ir „Manā pusē", un tās mūzikas autors ir grupas dalībnieks Gints Cālītis, bet tekstu rakstījis viņa tēvs, grupas „Linga" basģitārists Armands Cālītis, informē Guntars Račs.
Grupa „Zvaigžņu Zagļi" piedāvā singlu „Manā pusē"

Grupas pirmais singls „Uguns kā gaiss", kuram tapis arī videoklips, ir guvis lieliskus panākumus pērnā gada nogalē, kļūstot par 2011.gada visvairāk lejupielādēto dziesmu mūzikas lejupielādes portālā Doremi.lv un gūstot labas vietas vairāku Latvijas radiostaciju topos.

Grupas sastāvā joprojām muzicē Gints Cālītis, Marta Ritova un Kristīne Pāže, un grupa neplāno pārtraukt savu darbību, neskatoties uz to, ka viena no grupas dalībniecēm turpinās dalību OKartes Skatuves šova otrajā sezonā. Darbs studijā turpināsies paralēli un ir jau ierakstīta arī trešā grupas dziesma „Trīs zvaigznes".

Par dziesmu „Manā pusē" stāsta dziesmas autors Gints cālītis: „Šī dziesma varētu būt tāds kā ievads kādai garākai sarunai ar vēl nekad nesatiktiem draugiem. Svarīgākais nav pati saruna, bet gan klusums, kuru mēs abi saprotam. Draugs man nozīmē – savā sirdī lielu un patiesu cilvēku, kurš spēj mani saprast un ar kuru mēs varam dalīt jebkādus dzīves posmu svarīgus un mazāk svarīgus notikumus – saprotot, izprotot, palīdzot viens otram un vienkārši baudot otra esamību uz šīs zemes."

Šodien grupa „Zvaigžņu zagļi" sniegs savu līdz šim lielāko koncertu Ogres kultūras centrā. Koncerta sākums 19.00. Šis būs arī viens no retajiem koncertiem, kurā būs iespējams redzēt grupu pilnā sastāvā, jo jau šo pirmdien grupas dalībniece Marta Ritova atkal pārceļas uz OKartes Skatuves dzīvokli.

Gints to komentē šādi: „Par Martas iešanu šovā – man noteikti tagad vajadzētu pēc loģikas teikt – televīzijas šovs mūs saveda kopā – tagad tas paņems visu un sačakarēs, bet nē - esmu vairāk pozitīvās domās. Ja šis jaunais šovs ies uz savu mērķi – radīt mūziklu, tad pavisam noteikti tajā būs iekļautas arī aktiermeistarības nodarbības – un tas ir ļoti noderīgi jebkuram māksliniekam, kurš kaut kādā veidā atrodas uz skatuves – esot uzmanības centrā. Pats biju ļoti skeptisks uz jebkāda veida šoviem kā tādiem – taču ja tas ir veids, kādā veiksmīgi sevi pilnveidot, parādīt savu varēšanu vai novest līdz klausītājam savus gara darbus , vai pat - brīnumainā kārtā izveidot grupu – Zvaigžņu zagļi – es esmu tikai un vienīgi par! Jāpiekrīt arī tam, ka televīzija spēlē ļoti lielu lomu mūsdienu pasaulē un bez tās arī par mums, mūziķiem, informācijas būtu nepietiekoši. Klausītājam svarīga ir ne tikai mūzika, bet jāatzīst – arī bilde. Mēs visi guvām kādu labumu no iepriekšējā šova un gan jau būs kāds labumiņš arī no šīs sezonas. Novēlu Martai veiksmīgu šova laiku un neaizmirst arī par mīļajiem Zvaigžņu Zagļu grupas biedriem, kuri viņu tomēr vairāk gaida ārā – lai varētu ar pilnu sparu darboties tālāk, jau veiksmīgi iesāktajā darba procesā."

Dziesma „Manā pusē" ir lejupielādējama portālā Doremi.lv http://goo.gl/b7yvg un atrodama OKartes Skatuves CD albumā „Dzimuši mūzikai", kuru var pasūtīt MicRec mājas lapā. http://goo.gl/mojkR

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV