Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Riči un Rudeviči apvienojas koncerttūrei

EasyGet.lv, 13.01.2012. 19:50

Uz vairākiem kopējiem lielkoncertiem apvienosies Riču un Rudeviču ģimenes, ko skatītāji iepazina LNT šovā „Dziedošās ģimenes", tādējādi koncertu apmeklētājiem būs iespēja novērtēt patiešām krāsainu, daudzpusīgu un spēcīgu dziedātāju sastāvu, informē Riču un Rudeviču tūres menedžeris Ronalds Turkins.
Riči un Rudeviči apvienojas koncerttūrei

Riči klausītājiem piedāvās savu jauno koncertprogrammu „Riču kāzas", un viņi ir pārliecināti, ka jaunās programmas nosaukums ir ļoti pateicīgs apspēlēšanai, īpaši tādēļ, ka romi daudziem asociējas galvenokārt ar kaislību, kvēlu mīlestību un – nenoliegsim – arīdzan kāzu muzikantiem. Tiesa, vai kāds no Ričiem beigu beigās apprecēsies, lai paliek noslēpums... Iespējams, tas atklāsies koncerta gaitā.

Interesants šķiet fakts, ka jaunā koncertprogramma zināmā mērā ir atgriešanās pie saknēm, jo mūziķi uz skatuves darīs to, ar ko sāka nodarboties pirms divpadsmit gadiem.

Arī otrai romu ģimenei – Rudevičiem – piedalīšanās šovā devusi neatsveramu pieredzi. Tiesa, visiem grupas dalībniekiem jau agrāk bijusi saskare ar mūziku: Jānis Gasperovičs (akordeons, vokāls) šogad sācis apgūt džezu, turklāt pirms pāris gadiem paguvis piedalīties vairākos akordeonistu un pianistu festivālos, kur reiz izcīnīta pat 1.vieta. Ģitārists un vokālists Rino Rudevičs ar dziedāšanu nodarbojas kopš piecu gadu vecuma, un puisis neslēpj, ka jau kopš agras bērnības viņu saista mūzika un ka viņš sapņojis kļūt par R&B, hip-hopa un vienlaikus - čigānu mūzikas zvaigzni. Vokāliste Ornella Rudeviča dzied jau kopš triju gadu vecuma. Viņa piedalījusies pasākumos „Latvijas vainags" un „Zelta kamoliņš", taču, kā pati saka, tikai nesen atklājusi sev piemītošo talantu dziedāšanā. Savukārt viņas māsa Roksana esot liela un nelabojama romantiķe un arī kinomāne. Plašākai publikai bija iespēja viņu iepazīt pirms divarpus gadiem, kad Roksana kopā ar LNO solistes Ilonas Bageles vadīto Preiļu Rozā Ziedu kori piedalījās TV3 šovā „Koru kari 2".

Foto: Riču ģimene. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV