Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamara" gaida ķīniešu Jaungadu

EasyGet.lv, 16.01.2012. 16:51

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 piektdien par labu noskaņojumu gādās Rīgas Doma Kora skolas rokgrupa Pirmais kurss, sestdien – duets U.K. un Pūķa gada gaidīšanas svētku norises, informē kroga "Bubamara" programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamara" gaida ķīniešu Jaungadu

Ceturtdien, 19. janvārī, no pulksten 21 uz mūzikas vakaru Songs I Wish I'd Written aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 20. janvārī, no pulksten 22 par jautrību rūpēsies grupa Pirmais kurss (http://www.draugiem.lv/pirmaiskurss/) – ansamblis, kura dalībnieku lielākā daļa mācās Rīgas Doma Kora skolas trešajā kursā un kura apmēram stundu garajā repertuārā ir gan kaverversijas, gan pašsacerēti bezbēdīgi meldiņi – tapuši, iedvesmojoties no grupām Svešie, P.O.R.N.O.& Co un citām dzīvesprieka un pašironijas caurstrāvotām muzikālām apvienībām. Pēc koncerta ar augstsprieguma deju ritmiem gaisotni elektrizēt sola DJ Tribe.

Sestdien, 21. janvārī, no pulksten 22 Bubamara aicina kopīgi gaidīt Jauno gadu, kas pēc ķīniešu kalendāra sāksies 23. janvārī. Par laikapstākļiem Pekinā dziedās Ķīnas apceļotājs Rolands Ūdris un viņa ilggadējais līdzgaitnieks duetā U.K. (http://www.platforma.lv/artists/artist.php?id=8469) un grupā The Hobos Egons Kronbergs. Pēc koncerta radio NABA dīdžejs Ernesto atskaņos mūziku no Ķīnas un tās kaimiņvalstīm. Apmeklētāji varēs piedalīties Jaungada novēlējumu konkursā un izmēģināt roku svētku rotājumu darināšanā.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
Trešdien, 25. janvārī, plkst.21 Deniss Maklohlins (Īrija);
Ceturtdien, 26. janvārī, plkst.21- DJ Ma.Be;
Piektdien, 27. janvārī, plkst.22 – Rīta stienis un Oranžās brīvdienas;
Sestdien, 28. janvārī, plkst.22 – Moses Hazy (Somija);
Piektdien, 17. februārī, plkst..21:30 – Adamsu famīlija;
Pirmdien, 28. maijā, plkst.20.30 – Ni (Austrija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Duets U.K. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV