Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Šonedēļ sākas Lindas Leen koncertsērija Cinema Latvijas pilsētās

EasyGet.lv, 17.01.2012. 18:13

Sestdien, 21. janvārī, ar koncertu Valmierā sāksies Lindas Leen koncerttūre Latvijas pilsētās, informē Inga Oliņa. Pēc koncerta Valmierā Cinema komanda nākamajā nedēļas nogalē dosies uz Liepāju un Jelgavu.
Šonedēļ sākas Lindas Leen koncertsērija Cinema Latvijas pilsētās

Koncerts Cinema, kura pirmatskaņojums notika pagājušā gada nogalē Dailes teātrī, atklāj kā ar videoprojekciju palīdzību var ieraudzīt jaunus stāstus mūzikā un otrādi, tādējādi atklājot abu mākslas formu sinerģiju.

Koncertā izskanēs arī jaunais Lindas Leen un ģitārista Kaspara Zemīša radītais oriģinālskaņdarbs "Frozen", kā arī citas Lindas Leen dziesmu akustiskās interpretācijas dziesmām no albumiem Let's Go Insane, Chameleon un DIVI.Koncertos Valmierā un Liepājā komandai pievienosies mūziķis un komponists Goran Gora, kurš kopā ar Lindu izpildīs kopīgi radīto dziesmu "I Do", kas šogad izvirzīta Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai nominācijā "Labākā dziesma".

"Mūsu koncerta instrumenti būs balss, videoprojekcijas, klavieres, ģitāra, emocijas. Katrai no tām ir sava krāsa un es vēlos jums atnest varavīksni," koncertu ieceri koncertē Linda Leen.

Koncerti Cinema notiks:
21. janvārī – Valmieras kultūras centrā, plkst. 18:00
28. janvārī – Liepājas OC Rožu zālē, plkst. 18:00
29. janvārī – Jelgavas kultūras namā, plkst. 17:00
14. februārī – Palladium Riga, plkst. 19:00

Biļetes nopērkamas visās Biļešu Paradīze kasēs un www.bilesuparadize.lv

Atbalsta: SMS Credit, Inbox, Draugiem.lv, Delfi, LNT un radio SWH

Foto: Kaspars Zemītis un Linda Leen koncertā Dailes teātrī. Foto (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV