Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Club Kino dzimšanas dienā uzstāsie disko dīva Kima Mazelle

EasyGet.lv, 18.01.2012. 10:20

20. un 21. janvārī Club Kino svin pirmā gada pastāvēšanas dzimšanas dienu ar minifestivālu „We Love Kino". Minifestivāla pirmajā dienā - 20. janvārī – kluba īpašais viesis būs megahīta „Young Hearts Run Free" autore, pazīstamā amerikāņu disko dīva Kima Mazelle (Kym Mazelle), informē kluba pārstāvji.
Club Kino dzimšanas dienā uzstāsie disko dīva Kima Mazelle

Karjeras laikā Kima Mazelle ir sadarbojusies ar С&C Music Factory, Steve Hurley, Ric Wake, David Morales, Frankie Knuckles un daudziem citiem pasaulē pazīstamiem klubu mūzikas producentiem. Kima Mazelle ir pazīstama ar daudziem singliem, - vispazīstamākais no tiem – B. Lurmana filmā „Romeo un Džuljeta" dzirdamais „Young Heart Run Free". Pazīstamā dīva arī izdevusi vairākus albumus un piedalījusies daudzos televīzijas šovos, piesaistot ar spēcīgo vokālu un enerģisko skatuves tēlu.

Otrs 20. janvāra vakara īpašais viesis būs Lietuvas pazīstamākais dīdžejs Mindaugelis (apvienība Befree), kurš lielu publikas atzinību bauda ne tikai Lietuvā, bet arī Latvijā. Mindaugelis, kurš dīdžeja karjeru uzsāka 13 gadu vecumā, ir saņēmis vairākas nozīmīgas Lietuvas deju mūzikas balvas, un bijis visu populārāko Lietuvas deju mūzikas projektu līdzautors.
Šajā pašā vakarā kluba galvenajā zālē uzstāsies arī DJ Chi Chi Chilayz un Rob4Real.

Vairāk informācijas par Kym Mazelle: http://officialkymmazelle.com/

Vairāk informācijas par DJ Mindaugelis: http://lt-lt.facebook.com/pages/Dj-Mindaugelis/301109183273

Pasākuma sākums: plkst. 23:00.

Sestdien, 21. janvārī, norisināsies "We Love Kino" otrā diena sadarbībā ar Stefāniju Moroz. Kluba galvenajā zālē uzstāsies DJ Ai-va, savukārt Show Room - DJ Meic & Malork, DJ Reno. Par pārsteidzošu svētku šovu pasākumā gādās labākā Rīgas klubu šovu grupa Culte Bizzare.

Pasākuma sākums: plkst. 23:00.

Ieeja uz abām minifestivāla dienām bez maksas!

Tomēr, lai zinātu, ko gaidīt viesos, iesakām pasākumiem pieteikties Club Kino Facebook lapas viesu grāmatā. Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, pasākuma dienā līdz plkst. 23:00.

Club Kino iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un pavisam ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 28448808.

Vairāk informācijas: www.clubkino.lv

Sekojiet Club Kino: http://www.facebook.com/clubkino.lv un https://twitter.com/#!/club_kino

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV