Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sākas biļešu tirdzniecība uz festivāla „Rīgas Ritmi 2012" pavasara koncertiem

EasyGet.lv, 18.01.2012. 11:01

"Biļešu servisa" kasēs ir sākusies biļešu tirdzniecība uz festivāla „Rīgas Ritmi 2012" pavasara sērijas koncertiem, informē festivāla projektu koordinatore Linda Bērziņa.
Sākas biļešu tirdzniecība uz festivāla „Rīgas Ritmi 2012" pavasara koncertiem

No 26. līdz 28. aprīlim Kongresu namā uzstāsies mākslinieki, kuri pasaules džeza apritē šobrīd nozīmīgas vietas. 26. aprīlī Rīgas Kongresa namā uzstāsies amerikāņu kontrabasists džeza superzvaigzne Kristians Makbraids (Christian McBride). Kristians ir saņēmis divas Grammy balvas, 2004. un 2009. gadā nominācijā "Labākais džeza instrumentālais albums". Mākslinieks muzicējis un ierakstījis albumus ar Sting, Diana Krall, Chick Corea, Wynton Marsalis, Joshua Redman, James Brown un daudziem citiem. Piektdien 27. aprīlī uzstāsies Rudrešs Mahanthappa (Rudresh Mahanthappa). Mākslinieks ir žurnāla DownBeat mūzikas kritiķu aptauju uzvarētājs - nominācijās "Labākais jaunais džeza talants", "Labākais jaunais alta saksofonists", "Labākais alta saksofonists 2011".

Pavasara koncertu sērija noslēgsies ar Lizas Raitas (Lizz Wright) koncertu. Mākslinieces pēdējais albums prestižā džeza žurnāla DownBeat aptaujā uzvarēja nominācijā "Gada ieraksts 2011". Vokāliste izdevusi četrus albumus un saņēmusi neskaitāmas kritiķu atzinības un nebeidzamu atbalstu klausītāju vidū.

"Viena no pēdējās desmitgades daudzsološākajām balsīm!" USA Today

Saviem klausītājiem arī šogad festivāls piedāvā superbiļeti, kuru iegādājoties būs iespējams apmeklēt visus trīs pavasara sērijas koncertus. Cena 30 LVL. Biļetes īpašnieks iegūst 50% atlaidi.

Biļetes ir nopērkamas Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv .

Seko līdzi festivāla aktualitātēm:
www.twitter.com/rigas_ritmi
www.draugiem.lv/rigasritmifestival
www.facebook.com/RigasRitmiFestival

Vairāk informācijas meklējiet www.rigasritmi.lv

Foto: Liza Raita. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV