Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„CanZone" aicina uz trīs gadu dzimšanas dienas svinībām

EasyGet.lv, 19.01.2012. 11:25

Piektdien, 27. janvārī, plkst. 23:00 LMA Studentu klubā notiks grupas „CanZone" trīs gadu jubilejas svinības. Grupas īpašie viesi būs „Karmafree", „Symbolic", „Art Of Keeping Secrets" un „Arkādija", informē kluba pārstāve Indra Strode.
„CanZone" aicina uz trīs gadu dzimšanas dienas svinībām

CanZone dibināta 2009. gadā. Grupas izpildītā mūzika ir roka, popa un folka sajaukums, kas veido vienu apvienotu, unikālu stilu – skārdroku, ietverot sieviešu vokālu vīrišķīgos ritmos. Pašlaik grupa filmē savu pirmo videoklipu dziesmai „Tu" un rada jaunas dziesmas, lai ierakstītu savu debijas albumu. Grupas mērķis – ar dziesmu tekstuālo noformējumu un īpašo skanējumu sniegt klausītājiem ne tikai īslaicīgu prieku, bet arī muzikālo informācijas vienību „pēcgaršu". (www.draugiem.lv/canzone)

Karmafree pirmsākumi meklējami Londonā, 2010.gadā. Grupā ir 2 dalībnieki – vokāliste Māra un basģitārists Dmitrijs, bet ar divu loop station (cilpmašīnu) palīdzību mūziķi rada pilnas grupas skanējumu. Žanra nosaukums Positive ir unikāls un vislabāk atspoguļo grupas skanējumu un vēstījumu. (http://www.draugiem.lv/karmafree)

Symbolic ir alternatīvā metāla grupa, kas muzicēšanu uzsākusi jau 2000. gadā. Mainoties grupas sastāvam, gadu gaitā mainījies arī muzicēšanas stils. Grupa ir piedalījusies daudzos pašmāju festivālos, tajā skaitā „Bildes 2011". „Symbolic" mēdz eksperimentēt arī ar tautiskās mūzikas motīviem, pasniedzot sevi maksimāli dzīvi, tajā pašā laikā vienkārši un nesamāksloti. (http://www.draugiem.lv/symbolic)

Art Of Keeping Secrets ir rokmūzikas apvienība, kas radusies 2009. gada beigās, kopā sanākot dažāda rakstura un pieredžu mūziķiem. Tās dalībnieki ir spēlējuši un spēlē dažādās apvienībās, kā „Cilvēks ar Putniņu", „ak69", „Sidemind" u.c., tajās gūstot neatsveramu pieredzi dziesmu radīšanai, kuras pašiem sniedz lielu gandarījumu. (http://www.draugiem.lv/aoks)

Grupa Arkādija radusies 2009. gada rudenī, kad Ronalds Leitnieks, rakstot dziesmas Arkādijas parkā, nolēma dibināt grupu – viņš izveidoja vienreizēju grupas sastāvu, apvienojot perkusijas, flautu, vijoli, ģitāru, akordeonu un bungu ritmus vienotā melodiskā izjūtā. Arkādija savā skanējumā apvieno indiešu tautas mūzikas, post-rock un latviešu tautas mūzikas iezīmes ar domas raisošiem dziesmu tekstiem. (http://www.draugiem.lv/arkadia)

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa: studentiem Ls 1,50, ne-studentiem Ls 2,00.

Pasākumu atbalsta: „Dreamer" vīni, „Pērnes" čipši, LV modes zīmols „Hey'n black", kā arī portāls draugiem.lv, kasnotiek.lv, „Radio Naba" un draudzīgas sadarbības projekts „Pirmā Doma".

Foto: CanZone. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV