Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Liepājā notiks elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe"

EasyGet.lv, 19.01.2012. 14:43

Vasaras vidū Liepājas pludmalē notiks 3. starptautiskais elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe". Tas ir viens no lielākajiem elektroniskās mūzikas festivāliem Latvijā un ieņem nozīmīgu vietu deju mūzikas nozarē. Festivāls „Shine Cafe" apvieno plašu elektroniskās mūzikas stilu daudzveidību, piedāvājot apmeklētajiem uz vairākām skatuvēm izbaudīt neaizmirstamus mirkļus pašā Baltijas jūras krastā.
Liepājā notiks elektroniskās mūzikas festivāls „Shine Cafe"

Festivāls notiks divas diennaktis - 27. un 28. jūlijā - bez pārtraukuma – 48 stundas uz četrām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 40 dīdžeju. Elektroniskās mūzikas cienītāji varēs izbaudīt vairāku mūzikas stilu – house, techno, drum'n'bass, dubstep, ambient un citu priekšnesumus. Festivālā piedalīsies daudz profesionālu dīdžeju, vīdžeju, dejotāju no vairākām valstīm. Dienas laikā festivālā teritorijā apmeklētāji varēs izbaudīt ūdens atrakcijas, sporta spēles, mākslas radošas darbnīcas un citas aktivitātes.

Jau no februāra sāksies festivāla „Shine Cafe 2012" elektroniskās mūzikas pasākumi, gan Rīga, gan Liepāja, kuros piedalīsies Latvijas ievērojamākie dīdžeji. Šajos pasākumos apmeklētāji varēs iegadāties biļetes uz vasaras festivālu par īpašu cenu un uzzināt visu nepieciešamo informāciju par „Shine Cafe".

Pagājuša gada festivāls notika 8. jūlijā Liepājas pludmalē. Kopumā uz četrām skatuvēm uzstājās 37 dīdžeji no Krievijas, Ukrainas, Lietuvas un Latvijas. Festivālu apmeklēja apmēram 2500 cilvēku.

http://www.youtube.com/watch?v=x59Ib8_NLd0

Seko par jaunumiem:
www.shinecafe.lv
http://www.facebook.com/shinecafe
http://twitter.com/shinecafefest
http://www.draugiem.lv/shinecafe/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV