Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Oranžās brīvdienas piedāvā pirmo singlu no gaidāmā albuma

EasyGet.lv, 23.01.2012. 10:13

Latviešu turbofolka apvienība „Oranžās brīvdienas" (OB) nodod klausītājiem pirmo dziesmu „Sociālā taisnīguma vārdā" no topošā studijas albuma „Spīd", informē Ints Ķerglvis.
Oranžās brīvdienas piedāvā pirmo singlu no gaidāmā albuma

Albuma prezentācija iecerēta martā ar vairāku koncertu sēriju dažādās Latvijas pilsētās. Taču par to nedaudz vēlāk. Šobrīd grupa aktīvi turpina darbu ierakstu studijā, kā arī pie diska vāciņa dizaina izstrādes. „Albums būs diezgan krāsains. Dažas nopietnāka rakstura dziesmas, tostarp „Sociālā taisnīguma vārdā", viennozīmīgi atsvaidzinās jau ierasto turbofolka noskaņu OB interpretācijā" tā par topošo albumu grupas solists un dziesmu autors Ints Ķergalvis jeb Speiss.

Dziesmu „Sociālā taisnīguma vārdā" var noklausīties OB mūziķa profilā portālā Draugiem.lv pēc adreses http://www.draugiem.lv/oranzas/. Tāpat dziesma šobrīd atrodas „Radio Naba" rotācijā, kā arī LV TOP 10 jaunumu sadaļā, kur par dziesmu katrs var atdot arī savu balsi. Pērn „Radio Nabas" TOP 100 OB ar dziesmu „Tu mani atstāji salstam" ieņēma augsto 6. pozīciju, kas no pašmāju māksliniekiem ir augstākais rādītājs.

Foto: OB kopā ar dažiem draugiem festivālā „Negativus 2011", Salacgrīvā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV