Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Raimonda Paula ,,Dziesmas bez vārdiem" skanēs Baltajā flīģelī

EasyGet.lv, 24.01.2012. 09:20

Sestdien, 28.janvārī, plkst. 15.00 un 18.00 Siguldas koncertzālē „Baltais flīģelis" ar jaunu instrumentālo programmu „Dziesmas bez vārdiem" uzstāsies komponists un pianists Raimonds Pauls, informē koncertzāles vadītāja Inese Zagorska.
Raimonda Paula ,,Dziesmas bez vārdiem" skanēs Baltajā flīģelī

Koncertprogammā „Dziesmas bez vārdiem" Maestro Raimonds Pauls muzicēs kopā ar saviem ilgadējiem skatuves partneriem, džeza mūziķiem - kontrabasistu Andri Grunti un sitaminstrumentālistu Māri Briežkalnu. Koncertā piedalīsies arī dziedātājas Kristīne Tkačuka, Ieva Katkovska un Iluta Valtere.

Koncerta programmā skanēs gan zināmas, gan retāk dzirdētas, gan arī nedzirdētas Paula melodijas no teātra izrādēm un kinofilmām. ,,Lietus lāses" no koncertizrādes ,,Tas ir laiks", melodija no kinofilmas "235 miljoni seju", ,,Ave sol" ir tikai dažas no melodijām, kuras būs dzirdamas jaunajā programmā.

„Programmā centrālā loma veltīta Maestro klavierspēlei. Raimondam Paulam piemītošais piesātinātais, tikai viņam raksturīgais spēles stils, nevainojamā tehnika un izteiksmes veids valdzina vienmēr ikvienu klausītāju. Raimonds Pauls ir izcils pianists, tādēļ priecājamies, ka Baltajā flīģelī, kur atrodas tik lielisks koncertflīģelis, atkal skanēs skaista, paša komponista radītā mūzika", saka koncertzāles vadītāja Inese Zagorska.

Raimonda Paula ikgadējie koncerti ,, Baltajā flīģelī" kļuvuši jau par skaistu tradīciju.

Biļetes nopērkamas koncertzāles "Baltais flīģelis" kasē: Darba dienās 10.00 –18.00, kases tālrunis 67974787 un ,,Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās, kā arī www.bilesuparadize.lv.

Papildu informācija: www.sigulda.lv; wwwbaltaisfligelis.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV