Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

BuGaGa Project un Elīna Zariņa jauno gadu sāk ar vēlēšanos

EasyGet.lv, 24.01.2012. 10:00

Kamēr grupa „The 4" krāj spēkus nākamajam singlam, tās dalībnieks deju mūzikas producents BuGaGa Project (Artūrs Plīts), sadarbībā ar dziedātāju Elīnu Zariņu klausītājiem atklāj savu jaunāko kopdarbu ar nosaukumu „Es Vēlos".
BuGaGa Project un Elīna Zariņa jauno gadu sāk ar vēlēšanos

Dziesmas „Es Vēlos" idejas (mūzikas un aranžijas) autors ir BuGaGa Project.

Dziesmā dzirdamais vokāls pieder jaunajai dziedātājai Elīnai Zariņai, bet tekstu speciāli šai dziesmai sarakstījusi Agnese Līcīte.

Elīna Zariņa ir savu solistes karjeru ir sākusi samērā nesen, lai gan 15 gadus nodziedāju bērnu vokālajā ansamblī "Knīpas un Knauķi". Piedalījusies neskaitāmos projektos gan izrādēs, gan mūziklos, gan koncertos. Šobrīd ir pazīstama kā grupas Re:public bekvokāliste.

„Uzsākt solo karjeru iedrošināja Annija Putniņa, kura man pasniedza vokālās nodarbības. Tā kā Latvijā deju mūzika latviešu valodā ir brīvs lauciņš, tad centīšos to iekarot. Pagaidām ir un top dažādi kopdarbi ar dažādiem Latvijā pazīstamiem DJ, bet drīzumā domāju sākt arī pati rakstīt. Mūzika man ir dzīves neatņemama sastāvdaļa.", izsakās Elīna.

Mūzikas autors BuGaGa Project. ir gandarīts par paveikto un norāda, ka pēc nesenās dalības Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā, kurā, ar grupu „The 4" izpildot dziesmu „Get It Started" (no angļu val. Aziet!), pēc skatītāju vērtējuma ierindojās augstajā 4.vietā, un brīdī, kamēr pārējie grupas „The 4" dalībnieki „atvelk elpu", vēlējies izmantot brīvu brīdi un pabeigt jau pagājušajā gada oktobrī iesākto. „Domāju, ka šis laiks, kamēr iekšēji jūtu emocionālo pacēlumu, ir jāizmanto lietderīgi," atzīst Artūrs Plīts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV