Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bufetē uzstāsies Andris Kivičs

EasyGet.lv, 24.01.2012. 11:21

Trešdien, 25. janvārī, ar koncertu kokteiļbārā Red Sun Buffet, Liepājā, Pasta ielā 2 viesosies dziedātājs, dziesmu autors un nu jau arī rakstnieks Andris Kivičs, informē bāra mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.
Bufetē uzstāsies Andris Kivičs

Latviešu pop-rok grupas „Z-Scars" dziesmu autors un solists Andris Kivičs ar grupu izdevis četrus albumus un koncertējis Latvijā, Anglijā, Zviedrijā, Īslandē, Igaunijā un Afganistānā. Pavisam nesen ierakstījis dziesmu „Paliec tepat" duetā ar dziedātāju Laimu Graudu, kura plašāk kļuva pazīstama pēc uzstāšanās šovā „O!Kartes Akadēmija!".

Pavisam nesen, aizvadītā gada nogalē, Andris Kivičs atkal nokļuva uz žurnālu vākiem un dzelteno mediju slejās, laižot klājā paša sarakstīto grāmatu – autobiogrāfiju „Mana privātā dzīve", kas atklāj gan Latvijas šovbiznesa aizkulises, gan paša Kiviča privātās dzīves peripetijas.

„Ja Andra Kiviča grāmata jau ir tavā mājas bibliotēkā, tad droši ņem to līdzi uz koncertu bufetē, ja vēlies, lai tajā būtu paša autora atstāts autogrāfs. Ja grāmatas tev vēl nav, tad ir laiks to iegādāties," iesaka Laura Stūrīte. „Koncertā skanēs visas līdz šim dzirdētās un iemīlētās grupas Z-Scars un Andra Kiviča dziesmas, tāpēc laipni gaidīti fani, jo ieeja, kā vienmēr, bufetē būs bez maksas."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV