Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Madonas jauno klubu "Pandas" iesvētīs ar [Ex] da Bass

EasyGet.lv, 24.01.2012. 14:43

Sestdien, 28. janvārī, Madonā, Rīgas iela 4 durvis vērs klubs "Pandas". Jauno klubu iesvētīs dīdžeja, producenta, kā arī 2010. un 2011.gada "Latvijas DJ TOP" aptaujas uzvarētāja [Ex] da Bass informatīvi muzikālā radio šova "Party Service" Latvijas klubu tūre.
Madonas jauno klubu "Pandas" iesvētīs ar [Ex] da Bass

"Party Service" ir interaktīvs stundu ilgs radio šovs, kas "European Hit Radio" ēterā dzirdams katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.21.00! Raidījums sniedz detalizētu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijā, Baltijā un Eiropā, ietverot sevī intervijas ar populāriem dīdžejiem, mūzikas producentiem, organizatoriem un naktsklubu vadītājiem, padziļinātu ar deju mūziku saistītu pasākumu izpēti, kā arī klubu kultūras ziņas un citas aktualitātes.

Šis būs jau septītais no kopumā tikai desmit radio šova "Party Service" piecu gadu jubilejai veltītajiem pasākumiem. Liels daudzums enerģiskas deju mūzikas, īpašas tūres dekorācijas un atribūtika, ekskluzīvas un noderīgas dāvanas ar radio šova simboliku apmeklētājiem un vēl un vēl un vēl...

"Party Service Tour" Madonas pasākuma iesildošajā un noslēdzošajā daļā uzstāsies Eiropā populārako deju klubu hītu remiksu specs – DJ Ikazz, bet nakts aktuālākaja laikā uz skatuves trakos [Ex] da Bass!

Kluba adrese – Madona, Rīgas iela 4.

Pasākuma sākums plkst. 22:00. Ieeja no 18 gadu vecuma.

Informē: "European Hit Radio", draugiem.lv, madona24.lv, vipi.lv un easyget.lv.

Papildu informācija:
http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour
http://www.draugiem.lv/partyservice

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV