Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Club Kino atklās jaunu pasākumu sēriju

EasyGet.lv, 25.01.2012. 12:33

Piektdien, 27. janvārī, Club Kino un Daniels Mariašs atklās jaunu ikmēneša pasākumu sēriju "Fresh to Death", informē kluba pārstāvji.
Club Kino atklās jaunu pasākumu sēriju

Daniels Mariašs (Daniell Mariash) dīdžeja karjeru uzsāka salīdzinoši nesen, un pēdējo gadu laikā ieguvis neoficiālu titulu kā modīgākais galvaspilsētas dīdžejs, noorganizējis virkni veiksmīgu pasākumu, tāpat ilgu laiku bijis kluba "First Dacha" rezidents. Līdzās Danielam pasākumā uzstāsies arī DJ Guretsky un Artis. Tāpat ar pazīstamiem radiohītiem uzstāsies DJ Roberto.

28. janvārī Club Kino sadarbībā ar džeza studiju "Body and Soul" piedāvā pasākumu, kurā uzstāsies dīdžejs un radio personība Toms Grēviņš, kurš piedāvās "Indie", "Mash Up" un "Nu Disco" mūzikas izlases. Šajā vakarā klubā uzstāsies arī DJ un MC Kress, kuru bieži dēvē par Rīgas ballīšu guru.

Līdz janvāra beigām ieeja uz kluba pasākumiem – bez maksas.

Pasākumu sākums: plkst. 23:00.

Lai zinātu, ko gaidīt viesos, iesakām pasākumiem pieteikties Club Kino Facebook lapas viesu grāmatā. Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, pasākuma dienā līdz plkst. 23:00.

Club Kino iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un pavisam ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 28448808.

Vairāk informācijas: www.clubkino.lv
Sekojiet līdzi: http://www.facebook.com/clubkino.lv un https://twitter.com/#!/club_kino

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV