Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

LMA Studentu klubā notiks „Age of Stones" 11 gadu dzimšanas dienas svinības

EasyGet.lv, 25.01.2012. 14:08

Piektdien, 3. februārī, plkst. 23:00 LMA Studentu klubā notiks grupas „Age of Stones" 11 gadu jubilejas svinības, kuru laikā klubu sola satricināt ne tikai jubilāri, bet arī pasākuma viesi - „ak69", „Laime Pilnīga", „Cacophonic", „7 Dēli", informē kluba pārstāve Indra Strode.
LMA Studentu klubā notiks „Age of Stones" 11 gadu dzimšanas dienas svinības

Grupa "Age of Stones" radusies 2001. gadā Valmierā kā četru jaunu mūziķu sadarbības rezultāts. 2006. gadā grupai iznāca debijas albums "Sapņojiet". Gadu vēlāk grupa pašu spēkiem izdevusi albumu EP „Goin Out" un 2010. gadā albūmu „Slaido Blondīņu Cirks". Grupa eksperimentē ar 21. gadsimta piedāvāto tehnoloģiju klāstu. Grupas mūziķi saka: "Laikam ejot, nobriest domas par pasaulīgo, kas neviļus laiku pa laikam grauž apziņu par eksistenci, sapratni un dzīves jēgu kopumā", tamdēļ mūzika ir līdzeklis, kas ļauj šo visu saprast un sadalīt.

„Age of Stones" dzimšanas dienā sveiks „Cacophonics", kas izceļojuši tuvas un tālas Krievijas āres, „Ak69", kas sniegs vienu no retajiem koncertiem līdz vasaras festivālu sezonai, „Laime Pilnīga", kuras vadošais sastāvs sagatavos interesantu akustisko programmu, „7 Dēli", kur puišu nerimstošā humora deva palīdz pasmaidīt un iesmiet par dzīvē pastāvošo lietu ierasto kārtību.

Visu grupu dalībnieki ir pazīstami jau kopš „Age of Stones" pirmsākumiem, tādēļ šis „mini festivāls" ir labs veids, kā ne tikai klausītājam izbaudīt labu mūziku, bet arī pašiem puišiem atkal sanākt kopā, pamuzicēt, atpūsties un nosvinēt grupas „Age of Stones" 11. dzimšanas dienu.

Ieejas maksa: 2,00 Ls. Biļešu iepriekšpārdošana: http://www.bezrindas.lv. Ieeja klubā no plkst. 22:00.

Foto: Age of Stones. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV