Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Gidons Krēmers un "Kremerata Baltica" koncertē Briselē

EasyGet.lv, 26.01.2012. 11:51

Ar vērienīgu koncerttūri Eiropā Baltijas kamerorķestris "Kremerata Baltica" ir sācis 15. jubilejas sezonu. Vakar Briselē pārpilnā Bozar koncertzālē ar orķestri muzicēja Gidons Krēmers, Marta Argeriha un Sergejs Nakarjakovs, informē kamerorķestra pārstāvji.
Gidons Krēmers un "Kremerata Baltica" koncertē Briselē

Solistus un orķestri sveica ar milzu ovācijām - tāpat kā Giju Kančeli, kurš pats bija ieradies uz sava jaunā skaņdarba "Chiaroscuroi" pirmatskaņojumu. Diplomātiskā pieņemšana pēc koncerta pulcēja daudz Latvijas draugu un atbalstītāju. Jau rīt šo pašu programmua tiks atskaņota Parīzes Pleijela zālē.

Koncerttūri noslēgs Gidfona Krēmera un "Kremerata Baltica" jubilejas 65+15 svinības Rīgā Lielajā ģildē 13. februārī, kad visi trīs Baltijas valstu kultūras ministri Rīgā parakstīs atjaunoto līgumu par turpmāko sadarbību. Arī Rīgā gaidāmi viesi - Leonīds Desjatņikovs un Gija Kančeli.

Foto: Gidons Krēmers. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV