Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā „Melnā Piektdiena" notiks folkkoncerts

EasyGet.lv, 30.01.2012. 15:51

Lai arī esam pieraduši domāt, ka klubā „Melnā Piektdiena" pulcējas tikai smagās mūzikas piekritēji – sestdien, 4. februārī, notiks postfolkloras jeb folka koncerts, un tajā piedalīsies grupas „Raksti" no Jēkabpils, „Lāns", „Kokle" un „Miglas Asni" no Rīgas, informē Andris Puriņš.
Klubā „Melnā Piektdiena" notiks folkkoncerts

"Visas šīs grupas folkmūzikas jomā darbojas jau labu laiku, un tām ir liela koncertēšanas pieredze dažādos klubos un pasākumos, tādēļ arī šoreiz varēsiet dzirdēt labāko no šo grupu repertuāra. Pēc koncerta ir paredzēti jau par tradīciju kļuvušie danči," stāsta koncerta organizatori. Šī pasākuma norises vieta netika izvēlēta nejauši, jo klubs „Melnā Piektdiena" nodrošina ne tikai plašas telpas, bet arī lielu skatuvi un kvalitatīvu apskaņojumu.

Folka koncerts šeit notiks pirmo reizi, taču, kā zināms, daudzi metāla fani ir arī postfolkloras cienītāji un otrādi. Lielu ieguldījumu šajā virzienā ir veikusi grupa „Skyforger", kas ir apvienojusi un satuvinājusi šos abus mūzikas žanrus – metālu un folkloru. Līdzīga ideja sākotnēji bija festivālam „Baltijas Saule", kas vairākas reizes in noticis Zaķusalā.

Sākums – plkst. 19:00, ieeja no plkst. 18:30, ieejas maksa: 1 LVL.

Sīkāku ceļa aprakstu ar karti var atrast: www.melnapiektdiena.lv

Foto: „Miglas asni" kolektīvs mēģinājuma telpās 2011. gada septembrī. Foto (c) Aleksis Kovnators

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV